У Закарпатті виявили низку підпільних гральних залів

16
0

Цього тижня працівники служби по боротьбі з економічними злочинами навідалися обідньої пори в одне з приміщень у райцентрі Хуст, де виявили цілий ігровий зал. 19 гральних апаратів “Атлантіз” були увімкнені в мережу, а на деяких із них грали в азартні ігри відвідувачі. Трьом із них навіть пощастило виграти в “одноруких бандитів”... Однак весь азарт закінчився з приходом правоохоронців. Самі апарати було вилучено, а їх власник встановлюється.

День перед тим поталанило берегівським “безівцям”. В одному з адмінприміщень вони виявили 6 діючих гральних автоматів. В залі працював 19-річний адміністратор закладу, хоча самих гравців на той час не було. Гральні апарати були вилучені, опечатані й передані на відповідальне зберігання. До слова, нерідко власниками гральних автоматів виявляються жителі інших населених пунктів і навіть регіонів, які просто орендують приміщення в місцевого підприємця.

Зал гральних автоматів виявили міліціонери і в центрі Перечина, де працювали чотири монітори із зображеними на них літерами “Є”. Заклад було опечатано. 

В Ужгороді на речовому ринку по вул.Краснодонців виявлено роботу 4-х гральних автоматів а також двох системних блоків, на яких було інстальовано азартну гру. Апаратуру вилучено.

У Великому Березному виявили зал гральних автоматів у кількості 17 штук, у Синевирі на Міжгірщині в кафе працювало два гральні апарати, у смт.Буштино на Тячівщині--ще 5. Усіх їх вилучено.

-- Підпільний ігровий бізнес, -- зауважує начальник УМВС України в Закарпатській області Віктор Русин, -- кваліфікується як незаконна торговельна діяльність, за що передбачено солідний штраф із вилученням самих апаратів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також