У Закарпатті затримано сомалійських мігрантів разом з ужгородцем, який їх переховував

9
1

Учора під час спільних оперативних заходів співробітників відділу по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Закарпатській області та прикордонників Чопського загону в помешканні жителя Ужгорода затримали трьох незаконних мігрантів із Сомалі.

Іноземці, віком від 19 до 21 року, чекали коли їх переправлять в країни Європейського Союзу. Як з’ясувалося, для своїх протиправних намірів вони хотіли видати себе за шукачів притулку. В одного з сомалійців була довідка про особу, стосовно якої прийнято рішення про оформлення документів для вирішення питання щодо надання їй статусу біженця, видана відділом міграційної служби у Вінницькій області. Ще у двох були довідки про явку в міграційну службу у Вінницькій області для співбесіди, одному на 22, а іншому – на 24 лютого цього року.

Наразі сомалійці та господар будинку, в якому вони переховувалися, затримані. Встановлюються особи, причетні до організації переправляння нелегалів через кордон.

Коментарі

GM
Gelman Maxim

Пані Савицька (Marianna)! Увидьте, кого нам підсунули замісто сомалійських піратів (sorry), нелегалів. Се чисто жовтозаді китайці(див. фото). Се не красить ваш популярний портал Mukachevo.net. Уже не перший раз!

Читайте також