У закарпатця, якого зловили з ручками-пістолетами, дома виявили майстерню з виробництва зброї (ФОТО)

12
8

Зловмисник, який спеціалізувався на виготовленні замаскованої зброї – ручок-пістолетів, облаштував незаконне виробництво у підсобному приміщенні власного будинку.

Як повідомляють правоохоронці, працював чоловік виключно з надійною клієнтурою під конкретне замовлення. Товар виготовляв лімітованими партіями та розповсюджував через посередника, пише прес-центр СБ України.

Днем раніше оперативники спецслужби затримали посередника із двома ручками-пістолетами, одна з яких була споряджена та готова до стрільби.

Під час обшуку у «зброярні» правоохоронці вилучили обладнання, запчастини до зброї, порох, велику кількість набоїв різного калібру та гільз.

Розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають першочергові оперативно-слідчі дії.

 

Коментарі

Б
Богдан

Жодного слова правди. Чоловіка, у якого провели обшук, знаю особисто. Дуже порядна людина, важко працює на землі з ранку до ночі. Нікого не образив та у допомозі не відмовив. У сім'ї є дитину-інваліда. Живуть у не найкращих побутових умовах. Сподіваюсь, що поліція у всьому розбиреться. Краще випустять сто винних, ніж посадять одного невинного.

Ф
Фийдер

А ручки якими патронами стріляли ачий тими довгими.

О
Олег

Куда світ катиться ? У нормального чоловіка з золотими руками нафоткали майстерню.... Мій батько у нього колись мотор мотав. Кого ловлять ?! Розвалилися заводи, де робили колись висококласні спеціалісти.... Люди почали дома майструвати.... Кожен виживає, як може. Не підставляйте порянних людей, бо скоро уже не буде до кого звернутися для ремонту. Старе покоління вимре, а молодь не вміє і не хоче вміти !

Ч
Чинадіївець

Добре шо ще не написали шо поставлять зброю до ИГИЛ. А з комбайна хотів зробити танк! Дідові уже 90 рік

ДМ
до міші

не тормози, на контору викидують з бюджету (тоєсть від людей) мільярди,а показники треба дись брати, от і мутять, бо границя прибита, всюди криші, в АТО не хочеся. Так і жиємо після революцій.

М
Мішо

З цих журналістів в шоці! Роблять із мухи слона! Чоловік трудяга яких ще найти треба в нього гектари землі яку всю сам своїми руками обробляє, має свій комбайн який сам розобрав і зобрав до болтика! Перед тим як писати такий бред най ті СБУшники подивляться на його руки як він жиє, і скільки він робить на тій землі! А на фото кримінального нічого немає старі гільзи, якшо має токарний станок написали що то "зброярня"!

ДІ
до Івана

Се така нишня поліція, они не видять дирки у патроні? Посліпли? А де дома? Він даже у Чинадієві не приписаний! Останій раз жив у багатоповерхівці, ніякого будинку у нього немає, а майстерня його вуйка, який займається перемоткою моторів.

І
Іван

Наскільки памятаю, згідно чинного законодавства, стріляні гільзи вважаються ММГ. Тут по фото важко сказати, стріляні вони чи ні, тобто мужик міг бути банально коллекціонером патронів.

Читайте також