У закарпатця конфіскували авто за керуванням під кайфом та амфетаміном у салоні

14
0

Порушника із забороненою речовиною в автівці правоохоронці зупинили 29 березня, близько 3-ої години ночі, у селищі Чинадієво на Мукачівщині.

В поліції Закарпаття розповідають, що за кермом автомобіля «Geely» перебував 36-річний житель села Страбичово Мукачівського району.

Чоловік поводився неадекватно, тож поліцейські запідозрили, що він перебуває в стані сп’яніння, що підтвердилося в результаті освідування.

Під час поверхневої перевірки в салоні авто правоохоронці виявили згорток та скляну ємність з білою кристалічною речовиною, схожою на амфетамін.

Всі заборонені речовини правоохоронці вилучили та скерують для проведення експертизи. За фактом незаконного зберігання наркотичних речовин дізнавачі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

Також на порушника склали адмінпротокол за статтею 130 (керування у стані сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення, оскільки підтвердили, що фігурант керував транспортним засобом під дією наркотиків.

Автомобіль вилучено та поміщено на арештмайданчик районного відділення поліції.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також