У закарпатців «глючить» ОГО-інтернет

17
5

Про це сьогодні Мукачево.net повідомили декілька абонентів «Укртелекому».

Інтернет то з’являвся, то зникав з 10 до 12 години, в окремих користувачів проблеми тривають і досі.  Як вдалося з’ясувати,  усе пов’язано з технічними проблемами у мережі. Труднощі з доступом до інтернету були у  абонентів по всій Україні. У контакт-центрі повідомили, що сьогодні проблема повинна бути усунута.

Нагадаємо, в 2012 році власники компанії «Укртелеком» планують інвестувати в фіксований широкосмуговий доступ в інтернет близько 550 млн гривень. Кошти планується залучити в II кварталі, в основному - за рахунок випуску облігацій.

За даними iKS-Consulting на кінець 2011 року компанія Укртелеком залишалася лідером в сегменті широкополосного доступу за кількістю абонентів.

Коментарі

С
саня

ИНТЕРНЕТ УЖАСНЫЙ давно б перешол на другой но тех возможности кроме укртелекома ище и за телефон надо платить которым не пользуэшся

1
1

Пока руководители укртелекома на местах, остаются такие, как Распопа и ему подобные, могут инвестировать и три миллиарда не поможет. Для нормальной работы комуникаций нужно в корне менять принципы работы и требования к ним и потом руководителям непомешало знать хотя бы принцип работы, не говоря уж о том, чтоб разбираться детально.

Т
Трололо

Багато де Укртелеком - це єдиний доступний провайдер, наприклад, у приватному секторі. Оператори з дешевшим і незрівнянно швидшим інтернетом пасуться в багатоповерхівках.

V
VoVa

А чому не підключитесь до іншого провайдера???????????

ЧС
Читач сайту Мукачево нет

Я теж є користувачем почлуги "ОГО".На жаль якасть інтернет-звязку-ЖАХЛИВИЙ.Постійно пропадає зєднання з інтернетом.По друге нестабільна швидкість.За такі гроші можна підключитьсь до іншого інтернет провайдера.

Читайте також