У ЗакДУ розказали про найновіші методики викладання іноземної мови

10
1

У рамках проекту за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні відбулася науково-практична конференція «Актуальні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі», організована викладачами кафедри ділової іноземної мови та перекладу ЗакДУ і її завідувачем – доктором філологічних наук, професором, проректором із науково-методичної роботи Закарпатського державного університету Михайлом Полюжиним.

 

Головною метою конференції був пошук найновіших шляхів удосконалення методики викладання іноземних мов у вищій школі відповідно до вимог  Болонської системи та інтеграції України у європейський освітній простір. Жваву дискусію учасників конференції викликали цікаві доповіді проф. М. Полюжина «Сучасні методи професійно спрямованого навчання іноземних мов», О. Качмар «Особливості формування комунікативної професіонограми майбутніх фахівців із менеджменту», К. Попадюк «Сучасні технології як дієвий засіб удосконалення методики викладання іноземних мов» та ін. Конференція стала важливим форумом для розповсюдження корисної молодим викладачам ЗакДУ інформації. У ній також узяла участь методист вищої категорії О. Горохова, яка ознайомила присутніх із сучасними методичними вимогами щодо проведення лекційних і практичних занять із іноземних мов та директор бібліотеки університету М. Медведь, яка представила профільні надбання бібліотечного фонду університету для викладачів і студентів.
 
 
Висловлюємо щиру вдячність Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні, доповідачам, а також всім учасникам, що долучилися до організації заходу.

Коментарі

M
Mellonius

наш пострел везде поспел))

Читайте також