У ЗакДУ впроваджують сучасні методики викладання ділової англійської

6
10

Викладачі кафедри ділової іноземної мови та перекладу факультету міжнародного бізнесу та міжнародного права Закарпатського державного університету мали нагоду ознайомитися з найбільш сучасною тенденцією у методиці викладання англійської мови для подальшого її впровадження у навчальний процес.

На зустріч із викладачами запросили представників компанії Dinternal Book зі Львова для проведення презентації оновлених автентичних посібників з ділової мови.

Програма навчального комплексу Market leader була розроблена видавництвом Pearson Longman разом з компанією Financial Times та включає всі стандарти професійної підготовки працівників FT. 
 
За сприяння декана факультету професора Євгена Бевзюка було придбано повний комплекс підручників з 1-го по 5-ий рівні. Планується запровадити у практику цей передовий досвід вже з наступного навчального року для якісного підвищення ефективності викладання та вивчення ділової англійської мови.

Коментарі

Н
Нейтральний

Для 22. Ви не прирівнюйте Ващука з його грошима до УжНУ. Бо Ващук все, що захоче, буде мати від Міністерства. І не треба пояснювати, чому... Ви не порівнюйте собачий хвіст (будівля ЗакДУ) з собакою (потужний УжНУ). Почитайте не давнє інтервю Ващука, він чітко сказав, що його УжНУ цікавить насамперед в фінансовому плані...Які бабки він буде прокачувати, а ще комп'ютеризує іспити в УжНУ (тести), а потім приєднає МДУ і художній - їх приміщення здаватиме в оренду, тести компютерні (художникам теж)введе. Так і в журнал Forbs можна попасти.

Н
Нейтральний

Для Насті А за що проректори заздрять ЗакДУпівцям? Може за ректора Ващука, якого вони так не хочуть бачити у себе? Може ще не усвідомили, від якого "щастя" відмовляються? Навчальний процес - це не рожеві туалети. А дещо інше.

Н
Нейтральний

Для Насті А за що проректори заздрять ЗакДУпівцям? Може за ректора Ващука, якого вони так не хочуть бачити у себе? Може ще не усвідомили, від якого "щастя" відмовляються? Навчальний процес - це не рожеві туалети. А дещо інше.

ДН
для Насті

Шановна Настя! А Ви не заздрите однокласникам коли вони здають іспити в ЗакДУ? При нагоді спитайте в них у скільки "зелених" їм обходиться сесія. Може перестанете заздрити. Бо заздрість - то гріх. (Петро).

2
22

Хватить вести в УжНУ пропаганду проти ЗакДУ, просто ви заздрите цьому університету тому що він за 15 років зробив те що УжНУ за 65 років незміг незробив

Н
Настя

Це мабуть пишуть проректори УжНУ, які переживають про свої крісла. Досить заздрити іншим, почніть працювати самі! Мені соромно, що вчуся у гірших умовах в національному вузі, ніж колишні однокласники, які зараз в ЗакДУ!

2
2

Всі спеціальності, які пропонує ЗакДУ є в УжНУ (крім спеціальності Міжнародний бізнес). Дуже багато сумісників залучено з УжНУ. Також ті спеціальності, що пропонує ЗакДУ, є і в інших вишах краю. Міністерство сплачує великі кошти за оренду приміщень для ЗакДУ (будівлі)родичам Ващука (його мамі та ін.) Питання: для чого такий вуз?

Н
Нейтральний

Ви подивіться сайт ЗакДУ, його структуру... Як роздуті кафедри. Трудові книжки? Їх нема навіть у відділі кадрів ЗакДУпу, бо то всьо сумісники. Ващуківці приписують собі неіснуючі звання, роблячи з кандидатів професорів (для високих показників кількісного і якісного складу вишу.

В
Вася

А скажіть мені, шановні вчені люди, яка освіта у проФФФФФФесора Бевзюка? І скільки докторів наук на цьому передовому факультеті? Тільки живих і здорових людей, а не трудових книжок у відділі кадрів. Якщо вже говорити правду про вузи Закарпаття - так про всі і всю.

Б
Богдан

... і в ЗакДУпі впроваджують сучасні методики рейдерського захоплення інших вузів (УжНУ, МДУ, художнього)...

Читайте також