У замку Паланок молодь Мукачева створила символічні повідомлення Україні (ФОТО)

4
18

Попри дощ та сильний вітер запланований флеш-моб на підтримку єдності країни все ж відбувся.

Звісно, з певною затримкою та іншими моментами, але місцева молодь, яка зібралася у замку за заклик у ЗМІ та соцмережах, спершу вишикувалися у фразу "Ми разом", а потім "Мы Вместе".

Попердньо було заплановано, що відео з акції буде надіслано гурту С.К.А.Й. для створення нового кліпу колективу.

Нагадаємо, що 8 березня у Мукачеві пройшла схожа за тематикою акція, але інша за втіленням. Про неї читайте у матеріалі: У Мукачеві підтримали єдність України через фрізлайт

Фото з соцмереж

Коментарі

Р
Ріко

Ясочка, Якщо любити Україну - це для вас бути бандерівцем. То так, я - бандерівець.

Я
Ясочка

Я у себе дома! Зрозумів, вонючий бандерівський прихвостень?! То ти скоро будеш рити схрони за перевалом, чи уже нарив і удти в'якаєш:)

ДЯ
до ясочки

шановна пані або пан, російський уряд запрошує вас і всіх ,кого гноблять прокляті бандерівці ,в оренбурську область, в не ограниченном количестве, все к нам, матушка россия ждет своих сыновей и дочерь.

Я
Ясочка

Покажіть мені хоч один мій пост , де я казала неправду! Чи для вас, брехня- це громадська позиція яка не співає дуетом з вами ?!

ДЯ
до ясочки

ясочко ни лишайте нас, ко нам очи удкриє на вашу бріхню.

Я
Ясочка

Вести диспути,(вибачте за помилку):)

Я
Ясочка

Ясочка зареклася більше вести тут якісь дим пути:) сліпому- не покажеш, глухому-не розскажеш, дурному- не докажеш!!!

0
007

Забув ще Шахту з Макмьорфі.

M
Mulidran

рома, толя +100500 шось сьогодні троллі заслабли чи заспали)): Один тільки князь Дімітрій сьогодні працює поки що - не вистачає Ясочки, РУССКОГО, Закарпатця, Реаліста, Політолога, Юлія із Мукачева, Русина, Олег, Ziga. Нікого не забув? Я до чого веду - люди, не давайте цим особам сіяти ворожнечу між нами, створювати загальну істерію, накаляти обстановку тай просто не давайте псувати собі настрій.

Т
толя

рома не старайся їх порозуміти, частина з них ісповідує совицькі цінності , другі помнять уті часи ностальгувуть за ними, нико уже їх не справить,насправді американці ни коли не розмітувуться грішми, прадіди і діди наші ,які робили у сша ще 1912 -1940 році казали ,америка добрий світ, задарь хліба ніт.

У
Учасник

Якщо ви можете взяти участь у чомусь, тільки якщо це проплать.Тоді мені вас шкода, бо ви такі люди,що куди вітер подує туди і підете.Не маєте своєї думки,нічого вас не колише. Саме такі люди тянуть решту на дно. Яка різниця мукачівець чи ні??це грає якусь роль в тому хто проти війни чи ні??? Вот ти чому не підняв свою гузицю і не прийшов??Ну да ви ж блатні лиш говорити,писати анонімно можете і обсирати чужу працю.

Р
Рома

Як же мене завжди цікавило питання: "Чому завжди критикують ті, хто сидить вдома і пальцем об палець навіть не вдарить, в коментарях вони чомусь найрозумніші!!!" А щоб самим щось зробити? та навіть в голову таке не беруть. Вони нічого конкретного не знають, але роблять вагомі висновки, ну і звичайно дуже люблять розпускати плітки. Вобщем не люблю я мати з такими людьми справу... вони ще й скучні. P. S. це до всіх коментарщиків нище. Так, нас проплатила Америка, щоб ми зробили цейфлешмоб. Блін, навіть самому смішно читати...

2
233

Простак ахах,проплачені.пфффф ще шось тупе скажи.всі прийшли туда за своїм бажанням.всі умнічки що хоч якось підтримують Україну.а ти певно вмієш тільки сидіти за компом дома у теплі,і писати тупі коменти.

Т
толя

як вам очи ріже молодь ни шановна 5 колона, а знаєте ,ото на вас добра бота.

ДП
Для Простака

Невже настільки важливе місце проведення?Не важливіше моральний дух теперішньої молоді??

П
Простак

Для неошколованої молоді : на тому місці якраз і вигулювали вязнів, коли там була вязниця. Ви ВІЛЬНІ люди ? Чи проплачені.

Р
Рон

Там усі мукачівці!!!

КД
Князь Дімітрій

Там хоч половина мукачівців набереться із тих 60 чоловік шо прийшли чи ні?

Читайте також