У замку "Паланок" відкрили виставку наповнену темпераментом ромської душі (ФОТО)

15
5

У виставкових залах Мукачівського історичного музею урочисто відкрито виставку робіт художника, директора приватної художньої школи «ROM-ART» Тиберія Йонаша та юних вихованців цієї школи.

Загалом на виставці представлено сімдесят робіт. Картини наповнені колоритом і світлом, яскравими фарбами та чуттєвістю.

Зі слів організаторів даної експозиції Карла Горвата, Руслана Янковського та Тиберія Йонаша, їх головна мета - розкрити талант цих діток, тому вони активно працюють у мистецькому напрямку, де діти вчаться малювати, співати і танцювати.

Виставка діятиме у музеї до 5 жовтня цього року. Щиро запрошуємо до перегляду, повідомляє Мукачівська міськрада.

Дивіться також: Карпати Фест: Замок Паланок перетворився на ремісниче містечко з танцями та музикою

Коментарі

В
Вопрос

Цікаво, коли відкриють виставку, наповнену ромською законослухняністю?

ДП
до Петра да "1"

Ще у школі нас навчали: "На зеркало неча пинять, коли рожа крива" - це про вас. Порадуватися би треба, що і серід ромів є талановиті люди, а ви лишь знаєте злою образою все зніщувати. Ганьба!

1
1

жах... скоро ці римляни-самозванці окупують все Мукачево і буде як в Європі, які потерпають від арабів... Треба буде стіну робити як у фільмі "13 район"...

ПР
Петро Реберко

не похожі на ромські картини, а де збор металолома, як викидують сміття, жебравуть, плювуть на людей.

Ц
Цыгане

Ошибаешсья уважаемый,ето цыган наш Мукачевский.... И я тоже цыганка и никогда ничего постыдного не делала и имею хорошое образование, цыгане тоже люди..и в вашей нации тоже есть такие которые даже хуже цыган,так што не в национальности беда а а людях!

Читайте також