У Запоріжжі затримали священника із наркотиками (ФОТО)

8
52

Ієромонаха УПЦ МП затримали, коли він забирав посилку, відправлену з міста Черкаси.

Як пише запорізьке видання "Форпост", в пакунку священника Іліодора (Кугатова) правоохоронці знайшли наркотичні речовини, ймовірно амфетамін та метиламін.

Окрім цього священнослужителя, за посилкою нібито приїхав товариш Кугатова Євген Квач: "його функція була сидіти на "стрьомі", за кермом автомобіля, яким приїхали по наркотики", повідомляє видання.

Ієромонаху було висунуто звинувачення за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Факт затримання священника підтвердив Митрополит Запорізький і Мелітопольський УПЦ МП Лука.

«Священнослужитель повинен бути прикладом для парафіян і зразком духовного життя», — коментує затримання митрополит Лука.

Коментарі

ВБ
Віктор Берлога

АлкаШоні Муйдаун - такий же нарік як і той кацапський піп, вигороджує своїх товаришів по дозі. Надолбиться метадоном і сере тут в коментах.

ДД
Директор дурдому

13:22 МАЙДАУНЕ!!!!!! Повернися у дурдом ,ми тебе вибачаємо і продовжимо лікування.Не пропускай процедури ,це небезпечно.Одумайся придурку.

ДО
до оргкомітету

иди богаре вушливий ,вонячий постели собі у хліві у спальні-яслях,бо Монція тти на уха насрала,а ти забов капри помити и голову безмозглу,а уйшов межи люди,не забудь Ляшка ,свого кума покликати,він зклямпами маєопит,та поможе тти скарідото ...то,шо касаєся комітету,та раз ти дришкуне то організуєш, значить маєш практику, бо бовись на курсах...но та на учасників не розчитуй,бо усі на мадярах межи порядними людьми...лижи сам і можеш у трещину кобилі запхатися вмісті з патрахами...поклич своїх вонячих дришливих родичів...ко,як не родичі виручить?пак розкажеш,як ись субі тото удовольствіе зажив...пока засранцю....ХАХАХА....

Д
дед

бумбаки до вас нияк не дуйде ош то діла вас ваших діточок та рідних оце МП попівство готовіть наркоту і офіс той знаходиться в руках фарцовщіка Гундяя- який поцреарх всея московіі

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

В зв'язку з малою кількістю підкацапських дриштократів ,відвідавших нашу зустріч вона переноситься на завтра .Збір призначено на 16:00 біля дупи кобили.Прозьба усих підкацапських дриштократів проживаючих у Берегово ,а також у інших населенних пунктах Закарпаття не запізнюватись.Програма зустрічі попередня.1) Лизання дупи кобили.2) Троє кращих лизунів- дриштократів буде допущено до поліровки пуци вождя усих прибитих підкацапських дриштократів Питі Гецка. Нагадуємо ,що циган на цій кобилі і є Питьо Гецко.

4
406

Все, напатякався я з вами. Піду у храм московського патріархату, закину попові в буксу на метадон. А може і сам випрошу у батюшки дозу, бо щось кумарить.

4
406

Ось до чого призводять майдауни.

ДН
до нижнього тупорилика

а ищи не забудь кінячок наїстися ....кажуть старі баби ,ош то дуже полезноє,а ищи ліпше умастися,та будеш усе при ароматі....богаре ....

ДО
до оргкомітета

та раз ти дришкуне то організуєш, значить маєш практику, бо бовись на курсах...но та на учасників не розчитуй,бо усі на мадярах межи порядними людьми...лижи сам і можеш у трещину кобилі запхатися вмісті з патрахами...поклич своїх вонячих дришливих родичів...ко,як не родичі виручить?пак розкажеш,як ись субі тото удовольствіе зажив...пока засранцю....ХАХАХА....

ОП
Оргкомітет по збору мадярастів- смоктунів

Увага . Термінове звернення до усіх підкацапських дриштократів. Дриштократи ,о 16 :00 проводиться збір в Берегово ,біля дупи кобили. Організовано дриштократівську культурну програму : 1)лизання дупи кобили .2) три переможці - лизуни будуть допущені до поліровки пуци Питі Гецка . Нагадуємо: на кобилі то є ваш вождь Питьо Гецко.

Д"
до "до 12:20"

я єбaнyтоє нашестя провоняноє совковою сиканиною,і привезений у вариш з бурятії в вагонах для скота.28 року я і мої соотєчєствєнікі туй вшитко загадили,обікрали сись край до нитки,вирубали хащі,а типирька щи й баламутиме місних бо настроюєме їх протів інших.

Д"
до "до 12:20"

ти майданутоє нашестя провоняноє и є тов мусорнов ямов,у яку ищи и мусор ни мож сипати,бо вониш так,шо на 100 мийтрів подойти не мож...завонявись цілоє Закарпаття та пора тти ити воняти дагде инде погниляку паршивий запервальна гидото...залупінкашу нечистотний зтрухлявов башков ,яку моль переїла....

Д"
до "до 12:20"

а щи ти повім ош уее е лем йой боу,штрімфля ы ы ы палынка а пак щи боярышнік,учися похожоє хосен мосен на лем бем вем,а я суть вушливець кацапський ы ы смолаве гуно ціганскоє ай кацапцськоє,я май читавий сомар у джунглях,а пак сяк неборак гумак і бояришніковий ціганяк ы ы уе лем бем...

Д"
до "до 12:20"

слухай ти воняку заперевальний неуфайтований...прийшовись из львівшького хліва у цивілізацію,та учися вести себе не по маржинськи,по свинячому,а як похожоє на людину ,малфо вушлива...і коли шось хочеш хрюкнути,та поддойми лабу оби тти дали дозвіл хрюкнути..хуть ти ищи в стадії гу гу гу кати....проснися,ти не в джунглях вушливцю блишаний...лепавий,смолава бридото...

М
Майдаун

До 12:51 . Так то я але мині встид підписуватися Майдауном.

Д1
до 12:20

Мукачево/кукуруку/Майдаун/мукачівець/СРСР/до нижньої марги - тебе фрасоту пудбурятську за кілометр видно, які би псячі клички собі не придумував. Позбирали вас паскуд зі всього Кацапстану, і сюди поскидали як відходи на звалище.

К
кукуруку

ісе ниже касаєсяі того "до 10:52"..

К
кукуруку

Мукачеву респект...а тот,шо "до 00:02"...ти уткіть узялося такоє лепавоє майданя-малфиня та туй скачеш???то ти збирайся та скачи за перевал обись туй не воняло!!!ти львівшький вушливцю на Мукачево перстом не достоєн указовати,а не щи базікати своїв лепавов мітлов...твоє місто у джунглях на деревах листя жувати и малфі у шерсти блохи глядати ічеллену лизати...

Д1
до 10:52

Знову лайно кацапське засмерділо. Щось не зрозуміла, худоба? Нахрен пшов до своїх "сородічів" за поребрик! Понавозили вас алкашів автобусами у вариш з усієї Кацапстанії, ще тоді вас паскуд треба було ногами пuздити і назад в ті автобуси заштовхувати, бо розповзлися по цілому Закарпаттю як таракани.

Д1
До 15:29

Чеши ти,подд@нок!Ти мустювко ко такоє!? Заткай писок бо почешиш з сього Світа! Вас скоро будеме істребл@ти!

М
Михаил

Я с женой на отдыхе! https://www.youtube.com/watch?v=-eWBA3nCkpU

М
Михаил

Типично свинособачий прикол - слезть з бутылки без спроса, залезть на украинский сайт и насрaть в комментах.

М
Михаил

Царица быдла! https://www.youtube.com/watch?v=aI0YUbdHORw

М
Михаил

Типично бандеровский прикол - подкинуть наркотики и арестовать

Д0
до 00:02

Ну то чеши до своїх руських за поребрик, і там мечи попам в буксу на наркоту, і товчи лобом в кацапських церквах. Можеш і з розгону лобом товканутися об кремлівську стіну.

М
Мукачево

Батюшка такаж Людина як и ви так до судити то не вам.А наговорити всякоэ тай набрехати об то МП то тепер дуже любять уроди бо проти руських

М
Мукачево

Ви уроди недоробленi роти своi позакривайте ...Бо киби за ваших католикiв тай капешникiв понаписували такоэ та роти би вам ся не закривали от недовольства .

В
Василь

А православний піп московсько- азіатського паханату звесиляється наркотою.

П
Православний

Бісота іспражняєся у коментарях!

Ц
Центровський

Він не винний ,надихався диму з кадила ,травонувся і потягло го на наркоту.По собі знаю.

СП
Святий Павло

Майжек шіковно кадилом махав )

М
Майдаун

406 ,ти обідився на мене за то шо я тебе в дупло трахнув ?

4
406

Ось до чого призводять майдауни.

М
Майдаун

406 , ти обідився на мене за то шо я тебе в дупло трахнув ?

4
406

Ось до чого призводять майдауни.

М
Майдаун

406 , ти обідився на мене за то шо я тебе в дупло трахнув?

4
406

Ось до чого призводять майдауни.

М
Майдаун

406, ти обідився на мене за то шо я тебе в дупло трахнув?

4
406

Ось до чого призводять майдауни.

М
Майдаун

406,ти обідився на мене за то шо я тебе в дупло трахнув?

4
406

Ось до чого призводять майдауни.

Р
Рем

А то інша справа.Можна мені трохи тої святої наркоти насипати?

Т
Троцкій

Усьо в порядку шеф! То посвячена наркота. Як крашанки на Паску.

В
Вадим

«Священнослужитель повинен бути прикладом для парафіян і зразком духовного життя», — коментує затримання митрополит Лука. З контексту вирвали текст! Перечитайте повністю весь текст коментаря!

М
Маша

Цiкаве винисене звинувачення,виробництво,пересилання,зберiгання,БЕЗ МЕТИ ЗБУТУ!!!Цiкаво тодi навiщо це все йому потрiбно було,для вживання чи що?

М
Майдаун

406 ,ти обідився на мене за то шо я тебе в дупло трахнув?

4
406

Ось до чого призводять майдауни.

БН
Батьушка Ньухло

Служба Дуже Довга, треба ся Навалити і Педалити Вірян!

НР
Няньо Рема

До православного сатаніста 20:26. Амінь тобі на шию і в річку.

Н
Ньюхіс

Вот Мам Автокефалия від Порошенка!

П
Православний

Сатанинські діти,антихристи втратили всі залишки совісті і сорому. Не вдається зломити істинну УПЦ МП,то вдалися до мерзких,примітивних провокацій! БРЕХНЯ! ПІДСТАВА!ПРОВОКАЦІЯ! Майдано-бандерівські люцифери,Господь не допустить вашого кощунства!Будете покарані!

Л
лоци

нянько всьо видить

Читайте також