У Зеленського: Між Береговом та Донбасом є велика різниця стосовно роздачі паспортів

6
11

У телеефірі телеканалу NewsOne представник штабу Володимира Зеленського Святослав Юраш прокоментував тему подвійного громадянства.

Зокрема представнику новообраного Президента задали питання стосовно ситуації, яка склалася з роздачею російських паспортів на окупованих територіях ДНР та ЛНР, а також різницю між паспортами Угорщини, які роздавалися на Закарпатті.

Святослав Юраш прокоментував, що між Береговом та Донбасом є велика різниця. На Донбасі йде активна війна, яку веде Росія. А стосовно угорських паспортів, то в українському законі є чітко написано, що якщо у вас є другий паспорт, то в Україні вас все одно будуть судити по українському паспорту.

Також пан Юраш підкреслив, що мати декілька громадянства в Україні формально не заборонено проте це питання треба дослідити і більш чітко прописати у законодавстві України.

Нагадаємо, що нещодавно новообраний президент повідомив, що робитиме з новим законом про мову.

На відео починаючи з 1:30 хвилини:

Коментарі

ДМ
для май дауна от пропаганды

"Май даун", открой личико, мразь пропагандисткая, кить ты не сцикун?

М
Майдаун

Павле не бреши.Перший раз були поїзди “дружби” із карателями бандерувськими.Правда ті сикуни знають лем воювати із беззащитними,жонами,дітьми.А там їх чекали нормальні мужики.Але все равно просочилися і устраювали беспредел коло ВР Криму.Україна на Крим забила болт,там лем бандозлодії скупали недвіжімость коло моря. Плюс Росія нигда не допустить оби НАТО газдовало у Чорному морі.Вообщем вас там ненавіділи! Майдан всему виноватий.До майдана не було ні войни і Крим був наш! А тот контрацептив Гордон,то шваль без моралі,тот годен написати ош і Ленін штампував медалі!

S
Stepan

Павел - "зацепите" вопросом второго гражданства евреев Украины, которые уже ДАВНО имеют паспорта Израиля. Слабо ?

П
Павел

Отвечу на реплику ."Государство это способ организации общества, учитывающий интересы всех его членов. Если вы исходите из позиции мое мнение правильное а не согласные "дорогу знаете", не стоит удивляться, когда люди пойдут другой дорогой, всем полуостровом например."Немножко гражданином в каждой стране" быть нельзя.А про полуостров скажу так:вначале были "вежливые люди",а потом референдум с выбором пути.Не наоборот.И как утверждает Гордон,(не знаю,прав он или нет)медаль "За возвращение Крыма"была заказана еще во время Майдана.Т.е.ДО РЕФЕРЕНДУМА.Это тоже о чем то говорит.Человек в праве выбирать гражданство-не спорю.Но ОДНО.

П
Павлу

Государство это способ организации общества, учитывающий интересы всех его членов. Если вы исходите из позиции мое мнение правильное а не согласные "дорогу знаете", не стоит удивляться, когда люди пойдут другой дорогой, всем полуостровом например.

Б-
БЕРЕГОВО -ЦНАП

Шановний Золтан Бобяк- прийміть міри ,щодо скандалу в Берегівському ЦНАП на рахунок хамського відношення працвників даної устнови і не лише - до особи причетної до скандалу. Раз вона так себе поводить, значить їй дозволено з руки начальника ЦНАПу. І ми всі знаємо ,що скандальних прцівників ставлять де можна вибити гроші. І це не єдиний випадок: На рахунок заклеїти фото в паспорт- 50 гр. довідку взяти -50 гр.При попередній начальниці таке саме було і тут продовжують далі. Ви почитайте коменти- де * її родичі* совітують примиритсия з такими випадками, бо вони всюди на кожному кроці. Це підтверджує лише те, що в місті нетак уже й всейгарно. Може більше звертати увагу на кожнодневні проблеми.чим фестивали кожного місяця...

БЗ
Бобяку З.

Далі почекавши оформлення людини яка була передімною,я знову звернулася до неї за оформленням моїх документів,на що вона мене не прийняла,а повернула ту жінку яка була передімною.І взагалі не хотіла мене приймати: тому,що я обурювалася,що відколи потрібно довідки про реєстрацію дитини,якщо є свідоцтво і паспорт.Навіщо,тоді реєструвати якщо нема в базі.Всі люди і я були обурені,в тому,що як така не компетентна нахабна працівниця може працювати в такій установі!!! Звернувшись до іншої працівниці,мені одразу було видано потрібну довідку!

БЗ
БАБЯКУ З.

Шановний Бабяк Золтан! Прошу вас звернути увагу на обслуговування персоналу ЦНАП. Сьогодні звернувшись до адміністратора,для видачі довідки про склад сім`ї,дана особа відмовила у видачі довідки посилаючись на те,що вона не знайшла у базі даних однієї дитини.На це вона нам відповіла,що поки ми їй не принесемо довідку про реєстрацію дитини,вона нам нічого не видасть і закрила вікно!!! Даже не звернула уваги,що я була з малою дитиною на руках. Через пів години після повернення з довідкою про реєстрацію,її на робочому місці не було,і запитавши у черги,що де вона знаходиться?люди відповіли,що вона десь пішла і всі чекають її повернення,також запитавши іншого працівника,вона відповіла,що не знаеє...

П
Павло

Я не називав би якісь держави ворожими, хоча Росія на даний момент справді веде ворожу політику. Щодо Угорщини, то тут доречніше дивитись у майбутнє і сприймати цю країну як, так би мовити, ймовірного противника. В Угорщини є цілком реальні територіальні претензії до України, про які поки що не можна говорити вголос, але в головах угорських політиків, військових і спецслужб Закарпаття не чужа територія. Зараз вони роблять усе, щоб зберігати стратегічний зв'язок з місцевими угорцями, йдеться не стільки про людей, скільки про те, щоб було на кого опиратись у майбутньому. Скажімо, поляки на Західній Україні цей аспект фактично втратили, адже польського населення нема.

П
Павел

Простите,не дописал.По тому поводу Что если что,то судить будут все равно по Украинскому паспорту.Павла Лазоренко помните?Судили и сидит.Только в Америке,а не в Украине.

П
Павел

Или закон один для всех,или его нет совсем.Только так можно избежать обвинений в дискриминации.Россия-страна агрессор.Не спорю.Но перед этим агрессором была Германия,Италия,Венгрия,Румыния,а еще ранее Польша,Австрия,а еще ранее ....ит.д.и т.п.Если не нравится кому в Украине-дорогу знаете.А держать второе гражданство "про запас"говорит только о том,что вы приспособленец.Хотел бы сказать посильнее,да не пропустят...

Читайте також