У Зеленського пообіцяли представити нового голову Закарпатської ОДА вже незабаром

20
11

Про це заявив помічник Президента України Андрій Єрмак під час візиту на Закарпаття.

Зазначимо, ще 23 квітня голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль подав заяву про звільнення за власним бажанням. Відтоді його обов'язки виконує заступник Ярослав Галас.

За цей період місцеві ЗМІ у мережі писали про багатьох кандидатів на посаду голови ОДА, але остаточне рішення невідоме нікому. Його й проанонсували в адміністрації президента Зеленського.

Нагадаємо, помічник Зеленського під час візиту на Закарпаття прокоментував загибель школяра на Закарпатті

Коментарі

Т
Троцкій

У мене є розум, можу показати справку. Я теж ставлю на чизайського. Вони там кошерним вином займаються. Свої люди в ТельАвіві. Але хочу сказати- пив я той чизай, і червоне і біле. Вода з барвником з добавкою спирта. Бурда одним словом. Таким буде і наш новий закарпатський вождь.

Т
Трудящий

Нажаль то не буде Андрійко,а буде директор Чизая,людина жида Ровта, друга Коломойського,вот так

НТ
Нэм тудом

Гайдай супер,но лучше Саакашвили или Коломойский. Из Мукачевских Федина Ростика или Боднаря Адика!

ДТ
До троцкій

Ти “думав”!? Не сміши:“Оби думати треба мати розум.А в тебе його немає”. Подивись на свій вулик львівшький.Спочатку гнив у смітті,а зараз го засипає.

Т
Троцкій

Я думав що Москаль був клоун. Але йде епоха ще май просунутих клоунів. Закарпатський вулик аж гуде в очікуванні видовищ.

А
Аня

Головне, оби Мукачево не лишилося без мера

Д
думка

Який Гайдай се Маскаля цімбор дале сякого хочуть нам сисе уже несмішно шо ниє людий у Зеленського най би уже ліпше того учителя назначили таде се буде піз.....єц

Б
Бум

Недай Боже, щоб це був Гайдай. Всі його прихильники повернуться. Підтримували ми всі Зеленського, а тут хочуть Гайдая класти... Нажаль..

6
6666666

ЛЮБОГО,НО НЕ МІСЦЕВОГО..особо СЕЛЮКА..бо повязані -КУМ-СВАТ..Мож ДОБРЕ БИ_Гайдая ..НЕПОГАНО і Саакашвілі-той почистить сепарів русинських в ОДА,РДА і др.держ.структурах..хоч мало за 1рік-най на 1рік пийде

Р
Рем

Важливо також розібратись і з попередниками: Москаль і вся цого команда по ієрархії вниз (райадміністрації) повинні понести кримінальну відповідальність з конфіскацією - за розвал транспортної інфраструктури області, бо такого краху наші дороги не бачили вже десятиліття (тільки подивіться на Берегівську або Пряшівську обїзні дороги в Мукачеві).

В
Вітя

Головне шоби Гайдая не назначили , він лиш красиво говорить , і тендери по 2-3 роки проводить на дорогу , толку з нього нуль , Мукачівський район перевірив на собі

Читайте також