У жінки, яку збив екс-міліціонер у Мукачеві, немає до винуватця ДТП ніяких претензій

11
6

Про це розповіла у коментарі Мукачево.net прес-секретар Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

Причиною цього стало те, що мукачівець, який збив жінку на велосипеді відшкодував всі збитки.

"Вони знайшли спільну мову...Але, відкрита кримінальна справа, тому, винуватець понесе відповідальність, чи то адміністративну, чи то кримінальну.", - розповіла Наталія Машіко.

Яку саме відповідальність понесе водій, стане відомо після ряду експертиз, які досі проводяться. Якщо експертиза виявить у жінки легкого ступеня травми, тоді відповідальність буде адміністративна, якщо середнього або важкого - кримінальна.

Коментарі

К
Консультант

Як бачите, в Україні не існує кримінальної відповідальності за отримані легкої тяжкості ушкодження при ДТП! В разі прийняття рішення не в рамках наших "ДІЮЧИХ" законів, службові особи несуть кримінальну відповідальність, за перевищення службових обов"язків і влади!!! Вот така палиця ;)

К
Консультант

Стаття 286. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами 1. Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспорт-, ним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження,- карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Й
йоні

блін!!! а чого пишете,що екс міліціонер? напишіть краще ,що це є член партії регіонів бо воно так і є

О
От

Ошибка не екс міліціонер а ПЯНИЙ ВЖОПУ ЕКС МІЛІЦІОНЕР

С
сосед

у нас народ бидло за 2 рубля продастся а ментозавр дальше инвалидов будет делать страна дураков

*
**

файно ся ,наверно постарав,щоб не було ныяких претензый)

Читайте також