У жінки в центрі Берегова на ходу загорілось авто, крім пожежників їй ніхто не допоміг (ВІДЕО)

11
26

Відео оприлюднив у мережі Фейсбук мер Бергова.

— Сьогодні на центральному світлофорі сталося самозаймання авто. На щастя, ніхто не постраждав. Вдячні за оперативну та професійну роботу нашим рятувальникам!, - зазначив мер..

Дійсно, пожежники приїхали досить швидко, але дивно, що ні один чоловік не зупинився і не допоміг жінці загасити пожежу на її початку.

Коментарі

Б
Берегівчанин

Стидно що в нашому місті настільки байдужі люди. Хочу написати кілька слів коментаторам які обурені поведінкою даної пані : у вас, напевно, всіх машини загорялись на ходу і знаєте шо в таких ситуаціях робити по пунктах, але не всі такі розумні і виважені. Може вона просто забула те що є вогнегасник, або не вміє ним користуватись (із совковими не кожен мужик справиться). Стид і позор кожному мужчині який замість того шоб помогти знімав відео. Надіюсь вас теж зніматимуть на відео якщо ви разом із своїми сім'ями горітимете у власних будинках! ще одне до пожежника: в тебе зір такий хороший що розгдледів номера? а то відео такої якості шо я з першого перегляду і не зрозумів яка то марка,не те що які номера. Чи ти так, просто поумнічати?

Б
Берегівчанка

Звичайно,жінка могла сама почати гасити,включити аварійку.Можливо паніка,але в такій ситуації потрібно бути зібраним та знати де в машині є вогнегасник!!!

О
О

А селфиков сколько,че их в АТО не отправят,хоть бы успокоились,где военкомат,снимали бы и автобус с детками,инвалиды,а помогать людям пив варыша пройшло и клему никто не вытяг,700 прц. тупизны у народа началось,а если б газ баллон был,блокировка дверей,подушка,переворот на дах,заклин дверей,и не в городе,ну там речка мост-ну жесть,ВОТ У НАС БЫ В МУКАЧЕВЕ ТАКОГО Б НЕ БЫЛО,У НАС ДАЖЕ ДЕТКИ БЫ ПОТУШИЛИ,МУКАЧЕВО НАЙЛИПШЕ

О
О

Берегсаз детка,или ойро бляха или руссотуризмо,купить воду и тушить...,пол Берегова прошли и проехали,венгры,мядяры,унгвары,на Вас это не похоже,дата на камере април,фура под ограничитель,пацан билетики начал продавать на фаер шоу,тетя могла бы и аварийку вытянуть,ну а повсему китайский магнитофон

Г
Голесо

треба ..треба...возыты...!вогнегаснык i аптечку...!Вы правi...но коли горить под капотом,вонить паленым,опiкає ручки,ножки...тоди не дуже головка соображає,жона вать шофер ас...!перший шофер шо увидiв такоє мав помогти...перекрити встречку,товди у колонi у когось би ся найшов огнетушитель,i шоу прекратилося-би за пару мiнут...) А потом iз своi практики...!як помоглисьте потушити своiм огнетушителем...незабудьте попросити грошi за него у пострадалого,бо я заганьбився,"думаю людина у бiдi"бо моя совiсть бола чиста,поможу!зато потом прийшлося купляти соби тушилку"за Лучанськоэ дякую"))а може я за тi грошi откладовав на чоколаду,такшо не ганьбiтся))но поможiть...!бо ко знає...машини i новi горять...

П
пікачу

"Моя срака скраю" у мене всьо нормально такшо всьо путьом. ще вначалі кіть зняти клеми, просто зорвати чи зламати пожара могло би не бути, або мож би потушити бутилков води. но сама виновата бо треба возити з собов огнетушитель, аварійний знак, шнурок, прикуриватель (провода) аптечку. і це все для свого блага.

Ю
Юлій

Я тут народився і живу майже пів століття. Декілька раз чув : " Ви не знаєте в якій країні живете?" Потихи починаю розуміти. Потихи тому, що не дуже хочеться але....... .

K
KFC

767о, вона шо неповноцiнний водiй? Чи у неi привiлегii якiсь? Поясни народу, чому всi люди мали гасити її машину, а сама вона - нi? Чому усi мають знати правила, а вона - нi? Вот ти пишеш - "Хтось один би зупинився гасити, зупинилися б інші", так цим першим не ВОНА мала бути? Якщо вона сама СВОЮ машину не гасить, так чому iншi зобовязанi? Ти в своему умi?? Вона створила небезпечну ситуацiю i навiть не попередила нiкого (нi пiшоходiв, нi водiiв), а якби машина вибухнула?

Б
Берегово

Видно що купила права!!!!!!!! Тупа!!!!!!

7
767о

Лежить людина біля дороги. Чи то п'яний, чи то бомж, чи просто погано стало. Люди проходять повз, ніби не помічаючи. Підходиш, питаєш, що сталося (бувають п'яні, бувало, що погано людині, але твереза), допомагаєш піднятися - БІНГО! Це бачать інші, все, гуртом батька легше бити, ой, перебачте, людям помагати. Через хвилину навколо вже натовп жалісливих допомагачів. Хтось один би зупинився гасити, зупинилися б інші.

П
Порошенко

За 8 хвилин проїхало 2 фури !!!!!!!!!!!!! Біля машини яка може підірватись ходять ДІТИ - ПОЛІЦІЯ ДЕ Виииии !!!!!!! Пане Мер для чого ви поставили камери ??? щоб рахувати скільки фур за день проїде ???????? Коли вже нарешті буде порядок !!!!!!!!!!!!!!!!!

ДН
Для нижнього комента

Цьому обучають в автошколах і для того возити з собов нада вогнегасник а кіть голова не думає за правила та най не сідає за руль , бо як не чп то правила ні для кого не писані бо паніка у всіх, якшо сіло за руль то має бути готове до усіх життєвих ситуацій які відбуваються в шоферів

Б
Берегово

видно за рульом тупиця-свою дитину відвела ,а на інших дітей, які йшли до школи навіть не звернула уваги-вона лише думала за свою цурбачку і за свою дитину,а то що створила у час пік небезпеку для оточуючих їй пофіг.Вона даже не намагалася привернути увагу чиюсь,або щось терміново робити.

П
Піпец

Всі наступні відповіді лише підтверджують мої нижче сказані/написані слова. лЮДИ отямтесь, коли таке стається, про які правила може думати голова. У жінки спрацював інстинкт збереження власної дитини, що цілком природно, а у інших спрацював інстинкт «моя хата зкраю», звідки вона небога знає, що робити в таких ситуаціях, коли не всі мчс-ники не всі знають.

О
о

з якого дива їй хтось мав допомагати. Вона сама попередила прохожих, проiзжаючих про небезпеку? Допомогла комусь уникнути проблем? Вiдвела свою дитину на умовно безпечнi 10 метрiв? Вiдповiдь - НI. Бiльше того - взяла тай вiдкрила повнiстю капот, через що все й вспихнуло. Де ii вогнегасник? Таким одна допомога - забрати права та й нiколи не повертати.

П
Піпец

Мудаки галімі, хоч би хтось став із вогнегасником, допомогти жоні, но селфіки збіглися нараз, фу, мерзько як, риганути хочеться від нашого сУСПІЛЬСТВА, а якщо б люди в машині заблоковані горіли б, то всі би так рядом і їздили далі та знімали би на телефон?! Люди, задумайтесь, до чого ми ідемо, тварини, та й ті себе так не ведуть.

П
пожежник.

6ля, так вогнегасник дороже коштує чим цей шмат лайна на мадярських 6ляхах, шкода що не згоріло це лайно повністю.

Х
Хто

Треба було клеми виривати щоб далі ток не йшов і не замикалося а потім могла і гасити

Х
хаха

смішно з того як вона намагалася погасити купила літрову бутилку води і полила трохи на капот хахаха пожежники дивіться і вчіться

Б
Берегівчанин

А фура, яка проїхала під шумок і дим прямо за знаком на міст, і зачепила обмежувач, то не проблема? Ніхто не звернув увагу?) Кожен день не звертають увагу, і камери не допомагають) 5:50 відео

1
123

Так вона й сама не намагалася гасити, щось не замітив в руках вогнегасника

3
369

із за такого циган корча згорить іще і нормальна машина як то було біля Дастора! но а шо файна машина каже циган мадярський 500$ і іди куди хочеш, мотор масло не їсть, зажену ти на усю жизнь))

К
ка

а як гасити пожежу на її початку ? багато хто і не знає.

С
спостеригач

мер чого???? бергова? до редакции!!

С
спостеригач

так бо то не у них це трапилось! але если би був вогнегасник у нее то.....погасила би сама! а так знехтувала правилам!

Ю
ю

як видно допомагали на мобілу знімати....

Читайте також