У ЗМІ кажуть, що Олексія Петрова таки планують призначити головою Закарпатської ОДА

5
9

Президент Володимир Зеленський планує призначити головою Закарпатської ОДА Олексія Петрова, якого звільнив з посади начальника Управління СБУ в Кіровоградській області.

Про це повідомляють джерела Української правди в Офісі президента

"Як зазначило джерело, Петрова планують призначити головою ОДА наступного тижня. Співрозмовник зазначив, що в ОП перевіряли кандидатуру Петрова, якого звинувачували у приватизації службової квартири в центрі Києва", пише Українська правда.

Нагадаємо,17 квітня Зеленський звільнив Олексія Петрова з посади начальника Управління СБУ в Кіровоградській області.

Коментарі

ДІ
до-оконара і других

при чому т? МІСНИХ призначати..шОб Знову м"Вуйко Бабка Стрико і КУМ.."Звязки корупційні і Одні бариги і Контрабандисти Були а Чиновники-та ТІ-в Корупцію-на Держ Службі-0т Сільрати Міськ Ради РайРади до ОблРади і даже ОДА!Так Шо не Треба -Ци..ХАЙ Буде Хтось і Другий -бо Менш Буде КУМОВСТВА і Звязків Місцех Князькі Сільських і Районних обласних з Владою ТАБУДУТЬ ВСТРАЮВА ТИ Свох з одного селана роботи. Хлібні Місця -Митниці ПоДаткові і Поліцію-ДОСТА -Ми Це ВЖЕ ПРОХОДИЛИ!..А, Так все-таки -трохи Краще Я ДУМАЮ Буде..ХайБуде НеМісцевий

S
strijko

Нашто ся звідати місцевих ? Вун шо якиїсь успішний топ-менеджер , ци може великий спеціаліст із місцевого колориту ? Щось у сьому призначенні якоесь підгрунтя є .Кіть так беспокоять справи на кордоні , то най у СБУ і попрацює .Поганий шлейф непоняток за ним ся тяне . А місцеві мовчачи ушитко утерплять , не перший рік . Малінько ся кивайте , кажіть штось , оби вас учули .

R
Radvanka

Se jakyjis curka z....nyj nam tu chybyt.

NR
N R G

не правда. деньги все равно будут выделяться из бюджета на то, на се и будет что украсть. дачи для петрова на буковеле надо как то достраивать. правда? поэтому воровать есть что и будет что. вот выделят вам на коронавирус 25 000 000, отмоют на какой то больничке, сбу знает как это делать. прижмут главврача за бубенчики и тот безвоздмезно им обналичит. так что будет что воровать

О
Оконару

Нічого не змінусується . Там вже пусте місце , давно - "0"

У
Україна

Кіровограда в Україні не існує. Вже

ЦН
цадік Нахман

Відсталих місцевих слов'янських гоїв про штось звідати? Да я вас умоляю... Шо ви такоє говорітє?!

О
Оконар

Опять говноїда якогось призначать, чи думає Зеленський що ми за нього голосували щоб він говноїдів з інших областей нам сюди посилав, не розумію таких дурниць, буде мінус до його рейтингу! Чувак реально не в курсі що в області і до чого но він має приїхати і керувати, так ще й Кіровограда, який вообще в жопі в центрі України, такий далекий до реальності як до місяця.

БВ
Баширов в кокошнике

Вто тот, який був у подчінєнії ФСБшника Шайтанова?

Читайте також