У зоні АТО загинув ще один закарпатець

7
13

Про це повідомляє Олег Довганич на своїй сторінці у Facebook.

- Вчора пізно ввечорі від отриманих поранень помер командир взводу 128 ОГПБ Будз М.Ю. з Виноградівщини. Вічна Йому Пам'ять, - повідомив він.

Редакція Мукачево.Net згодом, отримала офіційне підтвердження випадку. За попередньою інформацією випадок стався у неділю, 23 листопада, разом з тим 7 чоловік отримало поранення,. двоє з них закарпатці. 

Мукачево.Net

Коментарі

2
2+4

Росія не визнає війну, щоб у майбутньому, коли настане мир, далі мусолити байку про братні народи.

МС
Мішьо стратег войни

Кому нужен тот Донбас, шоби за ньго умирати? Кому нужен тот Дніпропетровськ, Кому нужен тот Київ, кому нужна тота Вінниця, а Львів кому? Но а про Закарпаття вообще мовчу, кому оно нужно, здаваймеся та й не буде ниякої войни!

СУ
Слава Україні!

За Вальцмана,Гройсмана,Яценюка та Коломойського і життя віддати не шкода!

Б-
Бачі -БАНДЕРОВСЬКА ПРОСТИТУТКА1

Ти хую еден дримбаний.Отсосуйеш парашенковськой хунти,уроде.Оправдовуйеш гибель народа у братовбивчому пеклови проплаченому фашистом парашенком.Оби тя заслали на Донбас тай закопали як пса смердячого безименно УРОДЕ!

КХ
Кров хлопцю на руках фвшиста парашенка!

Сволота парашенко из хунтов веде братовбивчу громадянську войну на Юго-Востокови.Гибнуть дитваки,старики та жони безвинно.А сволота олигархична-парашенко,каломоийський из хунтов бабло на тому роблять.Се не война из Росийов,а истреблення народа Юго-Востока,котрий отказався прогибатися под нацику галичано-америцьких.Люди просниться!Долой банду фашитсу!Мир народови страни,ВОЙНУ ДВОРЦЯМ ОЛИГАРХУ!

E
Eva

Шкода чоловика, бо загинув не знати за що. Фактично йде вийна, а наша влада це вийною и не називаэ, бо у них з росиею свои гешефти. Кому нужен тот Донбас, шоби за ньго умирати? Ся влада лицемирна, не можуть ся нияк нажерти и накрасти. Кибисьте вси там уздихали!!! Шо з людьми роблять!!!

0
000

Миколі було 50

ЩІ
Щи і доброволець сись сигінятко ?

Ці рада сьому файта його?

Б
Бачі

ГОСПОДИ, БОЖЕ НАШ, сохрани душу наших Героїв!!! Родичам та близьким - низький уклін до землі!!! Дякуємо за те, що виховали Патріота! Пробачте нам за те, що ми - люмпен радянський, своїм недолугим вибором призвели до таких наслідків!!!

Д
ден

ГЕРОЯ знали особисто....Це-доброволець, який любив Україну більше за власне життя!!! Бог забирає найкращих!Співчуття рідним та близьким!!!

1
111

Вічна пам’ять ГЕРОЮ!!! Оголошуйте війну, тут або ми залишимр донбас, або втратимо. Доста терпіти мацкалькі діла!!!

Е
елена

А на Донбассе убивают мирных жителей, которые не ходили на референдумы, были за Украину, но так и не дождались, когда их Украина освободит.

ВП
Вечная память

Действительно кончается терпение. Нет никакого понимания ситуации. Война фактически, но какая-то непризнаваемая нашими властителями, законсервированная, холодная, дрянная. Но на этой непризнанной войне КАЖДЫЙ ДЕНЬ погибают наши люди, молодые парни. За что? Как долго? Почему? Этих вопросов бы не было, если бы было признано: Украина в состоянии войны. Граждан Украины убивают не террористы или хулиганы, а вражеские солдаты, в т.ч. российские. Какой наш ответ? Мы продолжаем покупать у вражеской страны - России - уголь, газ, нефть, ядерное топливо, электричество. В обычной голове обычного человека не укладывается эта формула: пока насилуют и убивают дочерей, папа ведёт торговые отношения с насильником-убийцей и просит скидок. Непонятно всё это. Преступно это. Ведь убивают лучших сыновей Украины.

Читайте також