У зимовий період ужгородці себе "сокотять"

6
0

У травмпункті Ужгородської міської лікарні, попри погоду, звернень не побільшало – їх стільки ж, скільки усереднено за рік, кажуть в ЦМКЛ.

 

Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов, враховуючи особливості зимового періоду, щодня моніторить кількість і причини звернень до медиків.

Як повідомив головний лікар ЦМКЛ Іван Курах, за останню добу з травмами, отриманими на вулиці, звернулося троє городян. На подвір'ї ЗОШ № 8, прибираючи східці від снігу, впала техпрацівниця школи, одна людина підвернула ногу на пішохідному мості (міський голова ще раз наголосив службам на необхідності його належного прибирання, утім, як відомо городянам, міст чистий і не слизький), і ще одна травма трапилася на вул. Одеській, обставини і винуватців наказано з'ясувати.

"Проблеми на вулицях міста існують – сніг і лід тане й знову підмерзає, утворюючи кірку. Але служби працюють, шляхи підсипає КШЕП, а за внутрішньоквартальні ділянки відповідальні ЖРЕРи. Вночі вивезено сніг з центру, ці роботи тривають. Я видав розпорядження посилити контроль за прибиранням і підсипанням тротуарів. І я вдячний  адміністрації всіх установ та підприємцям, які беруть участь у прибиранні й відповідально ставляться до своїх територій", - цитує Віктора Погорєлова прес-служба Ужгородської міської ради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також