УБОЗ викрив закарпатських чиновників, які привласнили 750 тис державних коштів

7
1

На Закарпатті працівники УБОЗ викрили службовців комунального підприємства та ТОВ, які привласнили 750 тисяч гривень державних коштів

За інформацією прес-служби МВС України, працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Закарпатській області викрили службовців одного з комунальних підприємств та товариства з обмеженою відповідальністю, які привласнили майже 750 тисяч гривень державних коштів.

Встановлено, що в 2010 році з резервного фонду державного бюджету Закарпатської ОДА були виділені цільові кошти на ліквідацію наслідків стихійного лиха, що сталося на території області. Цільове використання виділених грошей здійснювало комунальне підприємство, яке уклало договір виконання робіт з товариством та перерахувало на його рахунок 1 мільйон 190 тисяч гривень. Проте, за оцінкою спеціаліста будівельно-технічної експертизи, вартість виконаних робіт становить приблизно 440 тисяч гривень. Різницю у 750 тисяч гривень зловмисники привласнили.

За даним фактом слідчим управлінням УМВС України в Закарпатській області порушено кримінальну справу за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Коментарі

А
Андрій

Цікаво! А цей спеціаліст будівельно-технічної експертизи випадково не мукачівський? Бо щось дурно попахує ця справа. І що з це за професія чи спеціальність така "спеціаліст будівельно-технічної експертизи "? Чому не проведено державну будівельну експертизу? У цього аса видно дуже крута ліцензія, раз його висновок більш авторитетний аніж експертний висновок Мінрегіонбуду. Цікаво хто і за які кошти торгує такими ліцензіями? А ці звинувачення у суді, як завжди, розсиплються як карточний будиночок. І цей ас навіть два слова не зможе звязати, коли доведеться давати відповідь у суді звідки він намалював ці цифри. А цим горе слідчим по барабану. Їм важливо зробити гучну заяву. А там уже не цікаво. Вийде, як з отруєнням Ющенка. Ткнули пальцем, вказавши винуватого, без суда і слідства, досягли потрібного результату, а там хоч трава нерости! По принципу "у Мойши дочка курва". А ти доказуй, що у тебе взагалі дітей не має. Повертаються сталінські 33-ті!!!

Читайте також