Убивши співмешканку, чоловік ліг біля неї і встромив собі ніж у горло

6
0

на Перечинщині

Перечинський районний суд (Закарпатська область), виніс вирок у справі вбивства, що сталося торік у жовтні у селі Тур’я Ремета Перечинського району. Місцевого 45-річного мешканця за вбивство співмешканки засуджено на 10 років ув’язнення. Про це сьогодні, 30 травня, ЗІКу повідомили в ЦГЗ УМВС України у Закарпатській області.

Злочинець вже раніше був судимий. Напідпитку, чоловік запропонував співмешканці узаконити стосунки і за відмову вдарив по голові пляшкою, після чого ще й побив дерев’яною планкою від дивану, а потім ударив обухом сокири жінку і власного батька, який пробував заступитися за бідолашну. Про трагедію правоохоронцям повідомила донька потерпілої, яку вбивця матері не пускав до будинку.

Чоловік, усвідомивши, що жінка вже мертва, купив свічки, прибрав все у хаті і написав записку: «Люба моя ласточко, повінчаємося вже на небі». Після цього приліг біля потерпілої, і встромив собі у горло ніж. Проте вбивцю врятували міліціонери і медики, що прибули на місце події. Рана виявилася не смертельною.

Засуджений подав апеляційну скаргу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також