Учасники акції протесту перекрили трасу Київ - Чоп у Нижніх Воротах (ФОТО, ВІДЕО)

35
34

Люди переходять по пішохідному переходу не пропускаючи автомобілі.

Як раніше писало Mukachevo.net сьогодні у трьох місцях області ГО "Доста Закарпаття" анонсувала акції протесту, а саме на перевалі у Нижніх Воротах траси Київ-Чоп, місто Рахів та село Дубриничі на Перечинщині.

Учасники акції вимагають зустрічі з посадовцями області, аби ті відповіли на питання які вони підготували. Людей турбують питання пересічка, кримінальної ситуації в області ремонту доріг та інші.

На очікування вони дали 2 години, але, вочевидь, до них так ніхто і не прибув, тому вони і перекрили дорогу.


Через перекриття утворилась велика черга з легкових та вантажних автомобілів. Станом на 15:30 годину траса все ще була заблокована. Учасники акції приготували діжки де палять в середині вогонь і гріються. Вони поприносили з собою їжу, п'ють чай.


Правоохоронці теж попереджають про ускладнений рух на трасі і пропонують можливі варіант об'їзду перекритої дороги:

Коментарі

НЛ
Незацікавлене лице

Якшо дивитися зісторони то бачиш ситуацію як організатор сидить на кріслі біля вогню навколо нього толпа розвісивших вух осіб( мабуть для того щоб на нього не дув вітер), а по пішоходці ходять максимум по 3 людини( проплачені маріонетки)

1
10

Єб....ануті..............

Д
Держборг

Люди добрі не клопотайте ви собі голову із держоборгами, ви держборг США виділи? І вун не мішає їм нормально жити і бути наддержавою. Якщо треба комусь буде дуже то завтра весь борг спишут так як списали колись Греції овер 200 млрд дол, економісти ви х...єві.

ДС
До скидки не буде

Шановний коментатор до вашого відома завнішній валовий борг нашої неньки України становить 113міліардів700мільйонів Американських зелених грошей. Такшо цімборе довжні ми мало більше

Б
Брр

20.11.2018 16:33 кто виноват что ты лошарик? Таким как ты все даром подавай. Собралось быдло на перевалах, жить людям мешают. Нац гвардию на вас нужно

К
ка

я зрозумів чому ми так живемо. бо більшості це подобається. коменти типу чесно заробляв. складав розмитнив.... люди ви з якої планети. я так порахував так мені життя не досить скласти на машину. а це всього лише засіб пересування який доступний в европі як для нас мобільний телефон. аууууууууууу

СН
скидки не буде

держборг України: 47,2 млрд доларів, кожен українець винен: приблизно по 1800 доларів https://www.epravda.com.ua/news/2018/08/20/639768/

Н
наш

Зовнішній державний та гарантований державою борг України в 2018 р. (млн. дол. США) https://index.minfin.com.ua/ua/finance/debtgov/foreign/2018

ДК
До коко

Він правду пише ви без роботнікі вам скучно всі на АТО маєте час на дороги дурниї люди!!!!

ПБ
Проти блокування

Звертаюся до блокувальників, я увірений на 10000 % шо ви читаєте ісі коментарі та читайте уважно! Тим шо ви перекрили дорогу то зробили лиш незручності для простих людей, а тим людям до кого ви зверталися пох на ваше перекриття і то є правда. Хочите аби вас услишалі то перекривайте кончу заспу і ті усякі пущі водиці, а не є...іт мозги туй людям

Ш
шiмон

молоцi

П
Петро

Праплачена шваль туй нормального нема....

П1
П1дтримую 15:12

Також почнiть себе та свою сiмю поважати. Та при любому дiлi якщо взятку потребують у Вас звертайтесь до органiв. Рано чи пiзно попадеться та через деякий час просто кисень так перекриэться для таких людей що застряли в 90-х... Якщо суддя не способний прийняти справедливе рiшення тодi звертайтесь до вищих iнстанцiй найдеться тот рiвень в якому грошi закiнчуться. Не продавайтесь, Тепер проти коррупцiйне бюро дуже голодне i воно готове свiх посадити тi хто пiддержують коррупiровану систему. Все вiд вас залежить, не залишайтесь байдужими. Любiть себе та свою сiмю. Поважайте своiх друзiв i не давайте своiх близьких в обiду.

ПБ
Проти блокувань

Додам до попереднього. Я НЕ хочу безкоштовного розмитнення євроблях або зменшення ціни на газ в два рази вже завтра. Чого я посправжньому хочу - щоб в моїй країні колись почали діяти закони. Щоб людина (робітник, заробітчанин, поліцейський, депутат чи безхатько ), яка порушує закони притягалась до відповідальності БЕЗумовно. Заблокував дорогу, митний пост, розібрав бруківку, взяв хабара, перевищив службові обовязки - не важливо ХТО та ЧОМУ, відповідаеш по закону! В 10 разів підняти усі штрафи, в 100 разів контроль за дотримання прав людини, в 1000 разів - невідворотність покарання. Ось така утопія!

ПБ
Проти блокувань

В усіх цих блокуваннях доріг найбільше злить саме імпотенція правоохоронців. При бажанні можно знайти чимало механізмів для того, щоб в рамках закону звільнити дорогу. - Чому ніхто не затриманий? - Чому блокування МІЖНАРОДНОГО шляху протрималось більше -надцяти хилин? - Саме тому, це буде повторюватись і далі, ніхто не буде боятись порушувати закон та права своїх співвічизників, бо за це нічого не зроблять. З точки зору керівників поліціі - навіщо лізти, навіщо світитися? Тож буде конфлікт, когось прийдеться затримати, когось притягнути до відповідальності і т.д. Буде галас, преса напише - краще тихо відсідітись, так безпечніше для власної гузиці. Так звідки взятись порядку, якщо ті хто мають його забеспечувати бездіють? Я можу спробувати зрозуміти протестуючих (хоча і не завжди вдається), посвівчувати їм, або приєднатися до протесту якщо для мене актуальна проблема та прийнятна форма проведення цього протесту. Але ЧОМУ тисячі людей мають дискомфорт через ЧУЖІ проблеми?

К
коко

До Майдаун ... Обоснуй мені будь добрий за шо люди стояли і погибли на майдані? Просто наведи приклади покращення після майдану. хоть 1 приклад наведи мені. Можеш начати з курса долара. В той час коли такі як ти шарилися на проплаченому жидами майдані я з ранку до вечора продовжав працювати ... Представ ситуацію ти їдеш в київ через пост який перекрили в тебе в машині жінка і дитина якій кожні 2 години треба колотити смесь і годувати + холодно. Далі писати??? Знаєш коли буде порядок ?? НІКОЛИ. ЗНАЄШ ЧОМУ ?? БО МЕНТАЛІТЕТ В НАШИХ ЛЮДЕЙ ТАКИЙ І Я НЕ ІСКЛЮЧЕНІЯ. П.С питання пересічки мене не торбуєє бо я довго і чесно заробляв гроші щоб пригнати і розтаможити по всіх чеках авто.

М
Молодцы

Як можуть так протестують а ви так як хата з краю нич незнаю

П
Правдоруб

КК України Стаття 279. Блокування транспортних комунікацій Блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків, — карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років. Пора починати притягувати цих дебілів до кримінальної відповідальності. Проводити фото-відео-зйомку, ідентифікувати і притягувати до кримінальної відповідальності. В Європі вже давно би цим козлам поліція переламала не лише роги але й копита.

М
Майдаун

Мікулаші,коки,георгії....мразі,люди за вас добиваються,мерзнуть,а ви паскуді ще їх опльовуєте?Чому,коли майдан 5 років назад біснувався,то статті не глядалисьте!?Із за таких блювот нетрібних,ми так і жиєме! МОЛОДЦІ ХЛОПЦІ-АКТИВІСТИ,ДОБИВАЙТЕСЬ!НОРМАЛЬНІ ЛЮДИ ВАМ ПОДЯКУЮТЬ,А СУПЕРОВІ ЛЮДИ ПІДТРИМАЮТЬ!

Р
Рахув

ВСІ ПІДКЛЮЧАЙТЕСЯ до акції навіть * невинні люди які їхали по даному напрямку і їхні пасажири і ніхто тоді непочуствує дискомфорту* бо вимоги касаються кожного.

П
Правдоруб

Всі ці "перекривальщики" шваль на євробляхах, нероби-контрабандисти та перевізники нелегальних мігрантів. ВСІ стихійні НЕСАНКЦІОНОВАНІ (без попереднього повідомлення про заплановану громадську акцію) ці "походеньки" та "топталки" на одному місці є - ГРУБИМ ПОРУШЕННЯМ ПРАВ ТИХ ЛЮДЕЙ, ЯКІ В ЦЕЙ ЧАС ПЕРЕСУВАЮТЬСЯ автотрасою на автомобілях. Якщо ви ідіоти цього не розумієте, то це зайвий раз підтверджує ваш тупизм та дебілізм. Хочете пікетувати??? Так ідіть під хату до Москаля та РІвіса, чого від ваших вибриків мають страждати ПРОСТІ УКРАЇНЦІ!!! Ще раз стверджую, що ви дебіли...

М
Молотов

Кидайте на РДА та iх робочiх коктейлi молотова. Бензин+бутилка та тряпочка, пiдпалили та закидуйте iз всiх сторiн. В такому случаi Бистрiше вас почують. Та незабудтьте на видному стовбi оставити причину протесту в стилi Молотова.

П
Пенсіонер

Біда в Київській владі з ставленниками на місцях, а не в протестах, як можуть так протестують. Я схвалюю. Треба міняти владу бариг.

ЄЖ
Є ж ПДР!

В таких випадках на дорогах, перехрестях має бути регулювальник. Вимоги регулювалька є обовязковими і до пішоходів і до водіїв. 5хв. Їдуть авто 1хв. ходять пішоходи, якшо мають таку потребу. А за невиконання і прорушення ПДР пишіть протоколи.

И
Имхо

Правильно говорит Георгий, какого х...я вы дороги блокируете? По принципу когда нищает народ, то начинает красть у такого же соседа, а не у Пана. Дуйте в Зраду, к Пороху Гройсману и блокируйте те здания, а то привыкли простым людям жизнь усложнять, они такие же как вы - зачем это делать?

ДК
До коко

Дві пожежні машини до білого дому і гнати Маскаля і паскуд

Г
Георгій

Протестуйте біля ОДА там сидить Москаль, блокуйте ОДА і РДА а не міжнародні траси !!! Ви ускладнюєте життя простим , нівчому не винним людям!

О
О

Явна недоработка военкомата

К
коко

2 пожарні машини з холодною водою і гнати паскуд .

К
коко

домашні адреси посадовців і ідуть до них на пряму хоть їхню мамку перекривайте. ЯК по мні так в таких якоби мирних акцій ніхто окрім невинних людей які їхали по даному напрямку і їхніх пасажирів ніхто непочуствує дискомфорту. А ЗАРАЗ ще похолодало а в кого в машині маленькі діти??? ви совість маєте люди добрі??? ПАСКУДИ ВИ. ЯКБИ я так з сімйов попав в пробку через таких то взяв би ломік та як пройшовся по ногах першу пересічному мітенгарю а далі хоть судіть .

У
Удач1

Удач1 вс1м,

1
1234

Гена.... Сочучтвую. Організатор Гайдай мабуть Ги ги ги

С
Сергій

Цікаво, як будуть їхати через Долину на Хуст??? Гірська ділянка напрямку майже не здоланна...

М
Мікулаш

Це "кримінальна стаття". Для наведення порядку в "цівілізованому світі" залучають проти таких злочинців Національну гвардію.

Читайте також