Учні мукачівської школи відвідали міліцейський відділок (ФОТО)

5
0

У Мукачеві учні загальноосвітньої школи №20 відвідали правоохоронний орган - міський відділ міліції.

Школярі 6-7 класів з класними керівниками дізнались про всі підрозділи відділу, приміряли засоби захисту і запевнили, що  хочуть  повернутись до міліції, але через кілька років і в погонах.

Розпочалася екскурсія з основної  частини підрозділу – чергової  частини. Тут дітей цікавило все: куди  потрапляє  дзвінок,  якщо дзвонити на «102»,  як  і де збираються правоохоронці, котрі виїжджають на виклик, що зображено на моніторах,  виведених  у чергову частину та ін.

Про права і обов`язки дітей, під час зустрічі з школярами, розповіла оперуповноважена кримінальної  відповідальності у справах дітей Марина Ільтьо. Та найбільше враження на дітей справи спецзасоби та зброя, якою  користуються правоохоронці. Начальник сектору кадрового забезпечення Олег Данько з інспектором Сергієм Якименко розповіли гостям міськвідділу чим і як користуються правоохоронці під  час несення служби. Бажаючих  приміряти на себе бронежилет,  каску і автомат  було багато.

Екскурсія справила на дітлахів лише найкращі враження. Але найголовніше те, що школярі зрозуміли: міліція - це в першу чергу надійний охоронець, котрий при виникненні небезпеки завжди готовий захистити від злочинних проявів, пише Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також