"Удар був сильний": У Чехії пасажирський потяг зіткнувся з вантажівкою, 10 постраждалих (ФОТО)

6
0

У Чехії внаслідок зіткнення пасажирський потяг зійшов з рейок, а вантажівка перекинулася на бік. Надзвичайна подія сталася о сьомій ранку у понеділок 5 червня в Злінському краї, поблизу Голешова.

У понеділок вранці через зіткнення потяга з вантажівкою зупинився рух на залізничній колії. У поїзді їхало близько півсотні людей, десятеро з них постраждали внаслідок аварії. За словами рятувальників, у більшості травми незначні, а ось водій вантажівки почувається набагато гірше - у нього важка травма.

«Після удару поїзд частково зійшов з рейок. П’ять підрозділів рятувальників прибули до місця аварії», – пояснила Луція Яворжикова, речник пожежної бригади Злінського краю. На місце події було викликано евакуаційний автобус зі станції в Зліні. Пасажири, які не постраждали, сіли в нього, і автобус відвіз їх на іншу станцію.

Як повідомив речник Управління залізниці Ян Невола, лінія буде закрита щонайменше до 15:00. "Майже весь поїзд злетів з колії, удар був сильний", - додав він.

Після удару, за словами рятувальників, з вантажівки витекла велика кількість горючих матеріалів, яку вогнеборці залили сорбентом і запобігли їх подальшому витоку. Алкотести як у машиніста, так і у водія вантажівки – негативні.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також