УДАР не зняв Буланова

2
5

26 представників партії УДАР по всій Україні знімають свої кандидатури на користь ВО «Батьківщини». Очікується, що аналогічний крок незабаром зроблять і представники об’єднаної опозиції.

В Києві відбувся 2 етап Х з’їзду Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Мета з’їзду – зняття кандидатів по ряду одномандатних виборчих округів на користь кандидатів від опозиційних сил, які мають більше шансів перемогти.

За словами Віталія Кличка, принцип “один округ – один кандидат вiд опозицiї” було прийнято ще на минулому, 9-му партійному з’їзді у Запоріжжі. Обирати єдиного опозиційного представника повинні були не партійні лідери, а громада. Попередній відбір кандидатів від опозиційних сил громадянами відбувся на основі незалежного соціологічного дослідження.

Відтак, 26 висуванців від «УДАРу» сьогодні зняли свої кандидатури з виборчих перегонів. Абсолютну більшість кандидатів по одномандатним виборчим округам знімати не довелося. 

На 2 етапі останнього перед виборами партії присутні майже півтисячі делегатів. Кілька десятків з них – із Закарпаття.
«Наша мета - усунути від влади Партію регіонів. Для цього в парламенті має бути створено демократичну більшість, - зазначив член політради партії, закарпатець Валерій ПАЦКАН. - Радує, що жодного кандидата на Закарпатті знімати завчасно не довелося, хоча ми були готові до цього заради досягнення спільної мети. Але результати соціологічних досліджень – оцінка кожному з кандидатів». 

Коментарі

Ч
читач

Схоже дійсно працює одна рука на двох сайтахю це видно і не спеціалісту.

Н
Неймар

Партія регіонів скоро помістить камери в кабінки і будуть дивитись хто за кого голосує з ідентифікацією особи))

МС
Микола Староста(Жалива)

Що ти мене страхаеш? Що зміниться після виборів. ПР залишається далі при владі! Думаєш, що Балога стане командувати .... Балога в опозицію пішов, відкрито виступає проти влади.

ДЖ
До Жаливи

А яке твоє ригоАНАЛьне діло в кого шо скопійовано? Ліпше никай на ся після виборів, бо за твій сайт "Блювота Закарпаття" прийдеться відповідати конкретно тобі.

МС
Микола Староста(Жалива)

Ви стали клоном Закарпаття онлайн? Інформація скопійована на 100% звідти.

Читайте також