Удвічі дешевше: журналісти порівняли вартість відпочинку на Закарпатті з світовими курортами (ВІДЕО)

8
6

Журналісти телеканалу «Україна» у рамках підсумкового випуску новини за тиждень презентували власне дослідження на тему літнього, хоча не обов’язково, відпочинку.

За орієнтир для українців журналісти взяли Закарпаття, і його туристичні можливості – винні дегустації та термальні басейни. І порівняли усе це з провідними світовими курортами. Вийшло за ціною – удвічі дешевше.

Зауважимо також, що журналісти орієнтувалися не тільки на вартість, а і якість відпочинку. Саме ці 2 критерії лягли в основу дослідження.

Дивимося його разом і плануємо свій літній відпочинок.

Коментарі

Т
тібі

у Ніредьхазу з Мукачева поїхати в зоопарк , за ним у аквапарк , в аквапарку пообідати , вечером десь повечеряти , можна і в макдональдсі , сімя 2+2 вкладаеться з дорогою у 100-120 ує , на цілий день , якщо з проживанням то готелі 30-50 ує за добу , але є і бюджетніші варіанти , в Косині дуже класно але дорогувато в порівнянні з Угорщиною , ціна Косина на 2 год 40 хвилин така сама як в ніредьхазі на цілий день , а різниці ніякої , зауважте що 40 хвилин вам надається на відвідування ресторану на території купальні , без ресторану вам відводять тільки 2 години

B
Bela

Я пенсионер.В Кишварде и Вашарошнамень билет на целый день не дороже, чем в Жаворонке (Берегово). Про Косино вообще нечего сказать, цены облачные. Меня интересует, какие цены будут в мукачевском бассейне (ДЮСШ) после реконструкции?

В
Ветер

Косино то вообще уникальное явление на нашем туристическом рынке...среднестатистическому отдыхающему надо потратить 4000 гр в день чтоб отдохнуть с номером с безлимитным бассейном и едой...даже за выход с бассейга дерутдавление померять 25 гр...но потом плачем зарплаты маленькие..тарифы....

P
ProrocK

1000грн за те щоб на подвал подивитись.... а хто буде порівнювати: якість + дохід населення

В
Василь

Дуже дешево 700 гривнів басейн в косині а мінімальна зарплата 1100. В хайдусобосло 200-300 гривнів й доход нетой

С
Серж

Не було би майдауну, у нас пішло би чимало бізнес-проектів.

Читайте також