Угорець, який сексуально домагався молодої українки просто на вулиці, отримав 3 роки тюрми

7
0

Кричущий випадок стався 10 червня в угорському місті Лорінці (Хатван мед'є), що неподалік від Будапешта. Чоловік просто на вулиці напав на іноземну дівчину, скориставшись тим, що вона була самотня та не розуміла угорської мови.

Як стало відомо слідству, 25-річний місцевий мешканець побачив самотню дівчину, яка йшла тротуаром. Він зупинив свій автомобіль і став залицятися. Однак молода жінка йому не відповіла. Далі водій вийшов з машини і почав грубо приставати. А також, з'ясувавши, що дівчина не володіє угорською мовою, намагався поспілкуватися з нею за допомоги мобільного перекладача.

Утім коли і ця форма залицяння не була успішною, чоловік вирішив підняти дівчині спідницю — за що отримав ляпаса. Далі події стали розвиватися більш жорстко. Нападник кілька разів вдарив українку, повалив на землю і намагався закрити їй рота, тримаючи за руки. А далі намагався її зґвалтувати. Натомість жінці таки вдалося втекти від збоченця...

Прокуратура Хатванського району звинуватила чоловіка у сексуальному насильстві. Суд засудив його до трьох років ув'язнення. Натомість злочинець і його захисник мають намір оскаржити це рішення.

Слід зазначити, що в Угорщині за словами відповідального за розвиток співпраці Саболч-Сатмар-Березької області та Закарпатської області Іштвана Грежи працює всього близько 40 тисяч українців. Водночас він зазначив, що найбільше наших співвітчизників працює в Польщі – кілька мільйонів громадян. Трохи менше українських заробітчан в Чехії – 600 тисяч.

Крім того, додамо, що Угорщина останні кілька років активно працювала над тим, аби залучити українську робочу силу до себе. Однак цей план не спрацював, адже середня заробітна плата в країні залишається однієї з найнижчих в Європі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також