Угорець нахабно перетнув Дежкордон України

6
0

на мотодельтаплані "Ікарус-С22"

Співробітники Державної прикордонної служби 9 вересня затримали громадянина Угорщини, який на мотодельтаплані "Ікарус-С22"незаконно перетнув державний кордон у Закарпатській області, повідомила прес-служба Державної прикордонної служби.

За даними прес-служби, інформація про наближення нелегала надійшла до українських прикордонників від прикордонників Угорщини.

У підрозділах комендатури "Берегове", на ділянці якої очікували порушника, вжили заходів для його виявлення й переслідування. Зокрема було виставлено додаткові наряди застави "Бодалово" й "Вілок" і вислано 2 мобільні групи.

Також прикордонники проінформували про інцидент Службу безпеки України, Міністерство внутрішніх справ і підрозділи Протиповітряної оборони.

О 20:30 прикордонникам удалося знайти дельтаплан "Ікарус-С22" за 15 км від лінії кордону, його намагалися сховати в сараї біля села Карачин.

Прикордонники затримали одного українця й угорця, який пілотував дельтаплан, крім цього, біля сараю прикордонники виявили 2 автомобілі. Зараз з`ясовуються обставини цього порушення.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також