Угорець намагався незаконно ввезти в Україну "Chгуslег"

6
0

Автомобіль «Chгуslег Voyager» 1995 року випуску, за неправдивими документами намагався ввезти до України безробітний громадянин Угорщини.

Для перетину кордону він обрав зону спрощеного контролю „зелений коридор", тим самим декларуючи, що не має заборонених до перевезення предметів і транспортних засобів. Як підставу для переміщення легковика через митний кордон України, громадянин сусідньої держави подав митникам свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Під час проведення прикордонно-митного контролю авто та поданих документів, інспектори митниці виявили розбіжність номерного позначення кузова на рамі легкового автомобіля з даними, зазначеними у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.

У своєму поясненні митникам іноземець написав, що у нього був автомобіль цієї моделі, який свого часу він розбив у дорожньо-транспортній пригоді. Тоді він придбав схоже авто і без реєстрації у поліції поклав на нього номерні знаки з розбитою. Вимушена зупинка на кордоні стала для нього несподіванкою

Оскільки іноземний громадянин подав Чопській митниці документи, що містили неправдиві дані щодо транспортного засобу, працівники митниці склали протокол про порушення митних правил, a «Chrys!er Voyager» вартістю 97 782 гривні вилучили до рішення суду.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також