Угорка назбирала лайна на Тисі біля кордону і принесла у міністерство в Будапешт (ФОТО)

8
5

Мільйони кубічних метрів стічних вод щороку впадає в річку Тиса, навколишнє середовище забруднене, фекалії плавають просто на поверxні. Особливо нестерпна ситуація біля кордонів з Україною.

Про це стверджує представниця опозиційної угорської партії Együtt ("Разом") Крістіна Барані.

Вона влаштувала експедицію по Тисі, де відібрала проби води. У четвер політик влаштувала прес-конференцію у Будапешті, де представила пляшку з чорною рідиною. Каже, що подібні відправила також до міністерств сільського господарства, навколишнього середовища і внутрішніх справ Угорщини.

Крістіна Барані вимагає розслідування ситуації - аби чиновники з'ясували, чому та звідки у річку потрапляють стічні води у великій кількості.

"В районі прикордонної Заxоні я побачила, що поверхня густо вкрита фекаліями від узбережжя до узбережжя, товщина лайна іноді сягає до 30-40 см", - повідомляє угорський політик.

Джерело забруднення наразі невідоме. Не виключено, що забруднена вода потрапляє в Тису з території Закарпаття.

Коментарі

P
pfr

Тиса тече територією Мадярщини від нашого Фанчикова. У нас пластмаса проблема, а не гуно.

П
Правда

Финнов достало, что пятимиллионный Питер все свое говно тупо сливает в Неву, оттуда оно попадает в финский залив, а оттуда - дальше в Европу. Финны говорят: але, парни, давайте уже свое говно фильтруйте. А питерцы такие - а денег нет. И продолжают срать в реку. Финны терпели, терпели, потом не выдержали, попросили у Евросоюза денег и дали их Питеру. Вот так финны за бабки Евросоюза избавились от питерского говна. Так вот- не нравится мадярам что- то, пусть вспоминают вышеописаную историю.

Р
р

Треба було віднести в облдержадміністрацію, до Москаля, та ульляти му на копоню.

M
McMurphy

Джерелом є "європейці" що живуть вище за течією

0
007

И здесь можно найти обьяснение: у такой воде не видно контрабанды.

Читайте також