Угорщина допомагає Берегову з місцевим водоканалом

7
0

Днями у Берегівській міській раді відбулась зустріч з міського голови з представниками ЗАТ «Ніршегвіз» та директором «Водоканалу-Карпатвіз» Йосипом Галайдою.

"Зі спеціалістами з угорського міста Ніредьгаза говорили про нинішні проблеми Берегова у сфері водопостачання та водовідведення. Так, під час розмови я висловив сподівання на те, що завдяки асоціації з ЄС відкриються нові фінансові можливі, що дадуть змогу провести воду та каналізацію в усьому місті. У цьому питанні я розраховую на фахову допомогу угорського партнера ЗАТ «Ніршегвіз». Як зазначив заступник генерального директора з фінансових питань Жолт Конню, дуже важливо активно і неодноразово подавати проекти для виграшу грантів", - пише мер міста берегово Золтан Бабяк.

До речі, нещодавно угорське підприємство надало допомогу «Водоканалу-Карпатвіз» в сумі 1,5 млн форинтів.

Як повідомив Йосип Галайда, за ці кошти було придбано матеріали для освітлення території водоочисних споруд і свердловин (кабель, прожектори, лампи тощо), систему відеонагляду водоочисних споруд, вікна та двері, пиломатеріали для даху, фільтри, а також оцинковану бляху і сталевий матеріал для виготовлення воріт.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також