Угорщина дозволить транзит українцям, які подорожують потягом до Австрії

20
5

Про домовленість між країнами у Twitter повідомив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

В середу 7 липня під час зустрічі Вільнюсі Дмитро Кулеба домовився з Петером Сійярто про транзит через Угорщину для українців, які подорожують потягом до Австрії.

За словами міністра, він також буде радий вітати свого угорського колегу за кілька тижнів під час його візиту до Києва та на Донбас у якості голови Комітету міністрів Ради Європи.

Нагадаємо, 7 липня Угорщина відновила роботу КППКПП "Косино" та "Дзвінкове".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мадяриско

Johnson нико не дасть , бо го ниє для челяди . А остатки Спутніка маскальського обсталися , бо даже забиті цигани мадярські бояться тої жижи . Так і кажуть по новинах ош вакцинудаватимуть БЕЗ ПРАВА ОБРАННЯ . ТОБТО , ШО ТТИ ВКОЛЯТЬ , ТОМУ СЯ І РАДУЙ ДУРНЮ

S
Slovakia

Ніхто зі словацького боку вас не пропустить без карти побиту ! Далі обов'язковий карантин , далі ВЖЕ ПЛАТНИЙ ТЕСТ . Прокалькулюйте проїзд , де проживатимете на ОБОВ'ЯЗКОВОМУ КАРАНТИНІ , чи матимете кошти на проживання далі і тому подібне . Бідних ніде не очікують . Тож чи варто "вам" намагатися їхати сюди на "кавіль" за 1€ ???

Ч
Чабі

За мої податки, штрафи і решта платижів вбджет використовують на вакциницію українців! До дебрецена лдні цигани живуть а орбі гроші в україну шле чи через україну краде, і посилює свої позиції і партію!?

Б
Бунді

Нашто тоті недобрі мадяри - ви через словаків пробуйте! Тоті всіх пущавуть - бо то камарати наші.

Ф
Фіцкоу

В подарок вакціну джонсон на аломаші достануть а ко не буде плакати тому гематогенку в подарунок!

Читайте також