Угорщина дуже занепокоєна розташуванням "нової" військової бази у Берегові

9
26

Угорське МЗС висловило занепокоєння щодо розташування військової бази в Берегові.

Держсекретар угорського МЗС Левенте Мадяр висловив занепокоєння Угорщини щодо розташування нової "військової бази" на Закарпатті, за декілька кілометрів від кордону країни-члена НАТО та Європейського Союзу.

— Дивно, що Україна має можливість створити таку базу, враховуючи бої, які відбуваються на сході України", — додав він.

За словами Левенте Мадяра, очевидно, що влада в Україні готова вдатися до крайнощів, щоб посилити напруженість між країнами.

Прес-конференція для медіа відбулася після зустрічі з Послом України в Угорщині Любов Непоп, яку викликали в Міністерство закордонних справ Угорщини у зв'язку з "ситуацією навколо угорців в Закарпатській області".

Угорське МЗС обурила публікація сайтом "Миротворець" імен закарпатських чиновників у яких є угорські паспорти, а також петиція на сайті Верховної Ради з вимогою колективної депортації громадян з подвійним громадянством.

Зокрема список закарпатців з угорськими паспортами на сайті "Миротворець" офіційний Будапешт назвав "списком смерті".

Левенте Мадяр заявив на прес-конференції, що український посол чітко дав зрозуміти, що українська держава не мала нічого спільного з переліком на веб-сайті "Миротворець" чи петицією на веб-сайті Парламенту.

Що стосується військової проблеми, то за її словами, це робиться у інтересах громадян Закарпаття. Як повідомляє угорська преса, Любов Непоп відмовилася відповідати на запитання медіа.

За словами держсекретраря МЗС Угорщини, нині "угорська меншина нині залякується і навіть їх життю на Закарпатті існує загроза". Угорщина, за словами державного секретаря, закликає своїх союзників з ЄС та НАТО із занепокоєнням поставитися щодо ситуації з порушенням прав людини в Україні за останні роки.

Коментарі

ПП
Правдорубови продажному брехачови

Фекалію вам дав, турицький пуп, што в прошлому капітан турицької армії!

П
Правдоруб

Поздоровлення всім християнам, патріотам православним України з наданням нам такої довгоочікуваної Автокефалії - Боже благослови цю країну і дай нам сили БИТИ ворогів, які піднімають свою голову на нашу територіїю та відкриваю свою смердючу пащаку щоби гавкати в наш бік та яким подобається лизати ноги Свинороссам. Слава Україні, ХАЙ ВСІ ВОРОГИ ЗДОХНУТЬ!!! БЕРЕЖИ БОЖЕ УКРАЇНУ!!!! А кому подобається бути прислужниками СвиноРоССІІ - чемодан-вокзал-Москвоія...

G
gumi

Договірні Сторони зобов'язуються також виявляти стриманість при розміщенні та діяльності своїх збройних сил в районах спільного кордону, маючи на увазі, що розміщення, переміщення військ та техніки не повинні бути прихованими, а діяльність повинна бути доцільною, пояснимою, з попереднім повідомленням. Розміщення та діяльність збройних сил мають завжди повною мірою відповідати цілям та принципам цього Договору.

С
Сріберный

до 22:48 до глог ; Орк в твоїій совковій голові "глог " , А фактажем слабо було відповісти ... правда слабо .. ни напрягайся .. жовчі не пю і бурачанки тоже на відміну від тебе .... , маю файноє домашньоє вино , ... не пхаюся в це не тільки я , а і ти ... тебе до того не допустять ... до грошей таких як ти недопускають.... мальдіви не про тебе ... спи давай ...

ДС
До сріберного

Дятле, хто кого киданув на 15 міліардів хай розбираються компетентні органи- типу НАБУ, прокуратури і т д- а ти пуДкарпатцю в це не пхайся- ти спочатку з індоєвропейцями розберись для початку:)) Сріберний, ти мені безмежно надоїв, тому більше не буду тебе удостоювати своїм коментарем на твої бредні. Випий жовчі і лягай спати орку! Я лише привітаю всіх християн, патріотів, православних України з наданням нам такої довгоочікуваної Автокефалії- Боже благослови цю країну і дай нам сили вибратис зі всіх негараздів. Слава Україні

ДС
До сріберного

Можеш ти їм говорити,як глухому густи!То мінстеці неваловшні,сидять із за перевалу гавкавуть.Трясуться паскуді оби Пудкарпаття не зажило ліпше!Самі нехарники нетрібні за 26 року лем крали,нич неспусубні построїти айбо пся крев гавкати знає на цілий Світ!Вно гнойноє заперевальноє нас циганами називать,а самоє із пусраними шароварами подертими на ріті, ходить по світу і гроші дранить.Порядні народи скарідувуться їх!

С
Сріберный

до 22:14 ; ни угарай , поп роси дакогось оби на тя відростуденої води улляли помагать ... Да ти я вижу ідіот совковий упоротий .продав ,холоп ... совкова термінологія ... на рахунок обсикання іди мразь поясни це своїм землякам із житомирщини , рівненщини т, тернопільщини які працюють на підприємствах в Угорщині ....за ПОльшу і вспоминати не треба, не мразь ? Так шо там з ротердамом дядьку ? хто українців на 15 мільярдів гривень киданув ?

F
F8D

Можливо особливо гарячі голови в Угорщині хотіли би розпалити тут військовий конфлікт, подати це в Європі як геноцид проти угорців і під прикриттям миротворчої місії НАТО ввести сюди війська і відокремити область від України під будь-яким тимчасовим статусом, а потім випросити в НАТО право місцевої "миротворчої" адміністрації.

С
Сріберный

Послухайте коли шось беретеся писати , та ни робіть ідіотські порівняння .У Криму уже була база Російського флоту . Населення майже поголовно було настроєгно проти України , і всяко це підреслювало , і його там проросійського було як мінімум 1.5 мільйона чоловік . Що ви порівнюєте... А угорці ніколи не виступали проти України , просто отримували собі паспорти і їхали здебільшо на роботу ...

ДС
До сріберного

Ти йому про мадярів а він тобі про ротердам поюс)) старий пудкарпатцю -я з ткбе угараю а ти тут надриваєшся:)) розслабся пуДкарпатський- ти продажна кака- свою Україну, рідку країну уже продав- і все раді того шо б бути холопом у циган) ахаха Твоя доля бути вічно обсиканим- яким ти і є. Крапка

Д2
До 20.26

Давай здамо країну лише тому шо там бензин дорощий і менше платять- ти шавка мадярська не гавкай тут.

С
Сріберный

21:41 ; Шо ти брешеш мразь , я з Виноградова -Сивлюша і добре знаю мадярів як упозирувуть , і по селах им стонадціть раз бов .... а тьі чужак брехливий ! такі мразі як ти лим міжнаціональну вражду туй сіють ! То мадяри були виноваті .тай ми , шо Україна за 27 годів так і ни постройила сильної держави .То мадяри тай карпатські словяни -русини сиділи фурт на Банковій та на Грушевського та розкрадали країну , відкривали офшори і купували нерухомість в Іспанії та Англії ? І ..Аферу "Ротердам + "тоже мадяри замутили ? Банки три роки тому тоже мадяри розпотрошили ? І таких прикладів можна наводити тисячі . Лиш тобі дурнику впирділи в голову , што за мадярами якась вина є , оби ти ни звідав за які гроші чиновник Луценко живе у домі за 800 тисяч доларів . Кириленко за 450 тисяч доларів іт. д.іт.далі ...

F
F8D

Взагалі українська розвідка, якщо вона існує, мала би посилено моніторити угорський напрям, тому що після Росії це перша держава, яка відкрито не заявляє про територіальні претензії лише тому, що зв'язана контекстом теперішнього стану речей у Європі, але контексти штука мінлива.

Д2
до 20:46

Той кого назвали верховинцем-ти своє не уддавай айбо і нашоє нерушай що тобі до нашої землі а про мадярів нежурися пока їдуть на роботу до мадярів а не наоборот а ти Слав дальше Україну-скоро бензин по 40 грн газ світло повисять а там на все ціни вверх а ти кричи як запаморочений Слава Україні-правду пишуть -баран.

F
F8D

Не дуже зрозуміло, на що розраховує Угорщина і які плани вибудовує на майбутнє, але вся ця риторика дуже схожа на те, що Росія говорила про Крим: там наші люди, їх притісняють, українізація, правосєки складають списки смерті, американці хочуть поставити базу в нашому Берегсасополі і т.д.

ДН
До нижнього смайлика

Гарний коментар шо б на ньому зупинитись) ньодьом сейп і Слава Україні) а всім адекватним людям - мудрості і терпіння

:
:))

Що за істерики? Все буде добре! Нодьон сейп:)

ДГ
До гавран

Цигане мадярський- все саме так і ніяк інакше)))

ДС
До сріберного

- Піди по мадярських селах і подивись на питічноє лице місцевого жителя- і питання хто тут цигани відпаде само собою. А він тут про індоєвропейців:)))

О
Олександр

Угорщина ідучи в туалет просить папір задницю підтирати в Україні.В Берегові цілий циганський табір можуть забрати безповоротно угорці ніхто проти небуде але коли іде мова про армію то для України святоє діло якщо москалі будуть стояти під огородами угорців другу пісню заспіваєте що наші діди співали біля р Дона.

С
Сріберный

до Бачі ; няньку до кого ти пудходив , до котрих мадярів , обьі ся попустили ? И што тьі їм казав , у чому они ся мали попустити ? Што они пиллого такого учинили , наші мадяри Україні ,ош ти до них пудходив ... што сокотять свою історію ? Исе біда ? Ош тисячі и тисячі як закарпатців и людий з центральної України роблять у Мадярщині , ото біда ? У чому ся вни онь так мали попустити ? Ищи якісь два годи тому , тьі за мадяр і якусь проблему за них чув ? Правда ош нет , ото типирь ї роздули ...

С
Сріберный

до ідіота 20;22 : Кіть на вто уже пішло та на , мало тя просвітлю баране . Мадяри -угорці , як і фінни і татари не відносяться до індо-європейської групи народів , до якої відносяться більша частина європейців словян і циганів ... так што ко май ближе стойить ид циганам типирь тобі має бьіти ясно . Мьі ...

ТК
Той кого назвали верховинцем- до нижнього

Пойми старий дураку,Українці, всі з тих кого я знаю і з ким спілкуюсь, ніхто мадяра і пальцем не порухає, ніхто йому кривого слова не скаже - доки він поводиться як людина- і поважає нашу спільну державу- яка для нас українців є однією з найвищих цінностей. Але коли я бачу коментарі туй і коден мадяр шо не пост- то камінь в огород моєї держави- то я це терпіти не буду- почую таке в живу можу і в морду дати- дяка Богу здоровя позволяє, А ти упоротий продажний кацапський заробітчанин- продав свою душу кацапам - і найващий момент для нашої державності - нищих все до можеш і працюєш на ворога. Хрєн тобі в руки це твій вибір- але пойми- за те шо б закарпаття стало мадярським- про шо ти дуже мрієш - треба буде пожертвувати всім вплоть до свого життя - і то не факт шо вийде. Ми, українці свого вже ніколи не віддамо- такшо тобі залишилось тільки з горя піти і втопитись в балатоні. Слава Україні!

Б
Бачі

Я уже пару року прошу наших мадяру аби ся мало попустили, бо скоро їх будуть бити у писок лем за то шо они мадяри. А они мені: немтудом... Дурні укрАїнці, які тисячу року воювуть за свою територію, перший раз за всю історію получили шанс стати повноціннов державов! У них вОйна у генах! Они типирь ставуть на ноги! І воювуть они типирь із другов армійов у світі!!! Позераючи на мадярську армію, Генштаб України думать, доста буде 128-ї бригади аби їх утихомирити ци треба буде щи на всякий случай, даяку механізовану добавити? Люди попустіться, бо орбани, сіярти та й*біки вас доведуть до біди!!!

ДН
До нижнього мадяра

Та взагалі похер як там правильно- ти був циганом мадярським так і будеш. пойми шо ти туй нич- навіть не громадянин цієї країни, якшо паспорт мадярорскраки найдуть- тебе уже ніхто не питає і ти тут нічого не рішаєш- такшо не переживай.

МП
Мідяри пхають своє рило всюди куди можуть

А хай свої занепокоєння тепер запхають туда куда і свою стурбованість в 14 му році. Циганота ше розказує де в нас бої і де мають бути наші воєнні бази- на циганський табір ніхто нападати не збирається- видихайте мадяри.

Читайте також