Угорщина готова надати 50 млн євро кредиту на дороги Закарпаття (ВІДЕО)

14
33

Про це міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто повідомив на спільній пресконференції з головою МЗС України Дмитром Кулебою в Києві.

Видання "Радіо Свобода" зазначає, що Угорщина планує надати кредит на 50 мільйонів євро для будівництва доріг в Закарпатській області.

Ймовірно йдеться про довгобуд - об'їзну в м. Берегове, спорудження якої планували почати ще в 2017 році.

«Ми готові надати кредит на 50 мільйонів євро для будівництва доріг на Закарпатті. До цього моменту ми надали гранти на суму 16 мільярдів форинтів (понад 1,5 мільярда гривень), йдеться про 34 тисячі проєктів. В рамках цього ще 22 мільярди (понад 2 мілярди гривень) – це гранти для Закарпаття. Керівнику Закарпаття я сьогодні підтвердив, що ми готові продовжити автостради М3 та М31 до кордону з Україною і взяти участь у розбудові інфраструктури з українського боку», – додав міністр.

На думку Сійярто, підтримка Будапештом угорців Закарпаття означає й підтримку угорсько-українських відносин.

«Я погоджуюся з моїм колегою Дмитром, що Закарпаття повинно стати історією успіху. І ми готові далі розвивати і поширювати цю історію успіху... Ми вже підготували, розробили проєкт модернізації моста через Тису в Загоні і хотіли б його реалізувати. Ми хотіли б відкрити новий прикордонний пункт між Великим Ходасом і Великою Паладдю», – заявив Сійярто.


Раніше Mukachevo.net розповідало, що Угорщина перенесла на рік надання кредиту у 50 мільйонів євро для будівництва об'їзної навколо Берегова.

Нагадаємо, спорудження об'їзної довкола Берегова, протяжністю 14 км, мали розпочати ще в 2017-му році. Цьогоріч про розпочати будівництво об'їзної у Берегові повідомили й в "Укравтодорі".

Однак, як писало Мukachevo.net, роботи з будівництва шляху не розпочаті через бюрократичну процедуру оформлення документації та викупу ділянок, якими має пролягати дорога.

Зауважимо, що наша редакція ретельно слідкує за ситуацію з спорудженням об'їзної навколо Берегова: від заяви угорського уряду про готовність надати 50 мільйонів євро кредиту на цей проект та затвердження кредиту українським урядом, до проблеми, які виникають одна за одною.

Більше про будівництво об'їзної навколо Берегова ви можете дізнатися у наших публікаціях:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ЦВ
цитати великих русинів

"мразь грязь лем бем вем заперевальники тото йоу боу хащу рубати воровати вадас контрабас хосен мосен цігаретля штрімфля чоповка палачінтовка резон щий тото пак сесе пішта комунішта йсе уее ее бум гум скарідовати палинковати руснаки ціганянки всрaтушняеки схрон метадон гецко клецко марга карга ы-ы-ы" -- Шоні Заперевалович Мандаун

Ш
Шоні

Тупа заперевальна бандерувська мустювка копіює мій метод та пише под ніками розумних люди.,Пушкін Олександр,Русин...Айбо ту однозвиллиное дегенеративноє отродьє,00:02,11:27.,такоє тупоє што даже не осознає,што їх шкрябанина примітивна смердить аж із за перевалу. Не напрягайте єдну звилину бо і так видко ко є ко!

CA
cigany ali

peter.,ti i tvoyi ministri zovsim zdurili???

П
пенсіонери

Цирк поїхав... а трикратно крадущий пенсії зе-клоун вовік зелупенський керує так, що всіх тошнить!!!!!! "Бачили хто трикратно краде наші пенсії? Запам'ятай цю зеленську клоунську мерзоту": як братан хряка парашенка квартальний клоун зелупа продовжує злочинно-геноцидно трикратно грабувати пенсії в пенсіонерів!!!!!!!!!!!!

Е
Еге

дераіда кічі бас в ротяку мадяраку

Р
РУСИН

Якщо НАМ КОРІННИМ виділять такі бабки - ДЗЕНЬКІТ ПОГАРІВ буде стояти такий, що аж на БОРЖАВІ буде чути !

1
111

буде шо красти..

Г
Гаджега

Мадяри раз ладять путі, а пак будуть назад уд собі приєдновати)))

Ц
Ціґань

які наші строїтелі? хиба украсти. траса київ чоп пила мукачова сваляви нижніх воріт уся у ямах. уночи ся упстанеш без ґоліс тай голови. 50млн дайте паскуде у руки

EH
envoy Halaburda

Мой дядя самых честных правил, когда не в шутку занемог - Ромарио он так заправил, что дворник вытащить не смог!

ПО
Пушкін Олександр

Оскільки я тупороге фашистське опудало з кличками Ромаріо, Підкарпатський Русин - годі і сподіватися на конструктив у моїй словесній діареї. Тому згідно результатів внутрісайтового референдуму 2021 року мені потрібно провести фізичну профілактику штахетою і бейсбольною битою, а потім прикапчати до ковбиці і відправити у сплав по Латориці разом з моїми посіпаками Менджулом і Шоні-Майдауном.

ДЩ
До Щирий 22:31

Ми з Пушкіном Олександром і Шоні Майдауном - четвертосортні русинські алкаші , які здатні лише на словесну маячню на цьому сайті . І головне нас вже 100500 разів посилали , а ми все одно пхаємо і пхаємо свої пудкопчені фізії . Явний шизофренічний уклин .

EH
envoy Halaburda

Александру! Истину глаголешь!

ПО
Пушкін Олександр

Ворог України - це наш друг. Оскільки Україна не хоче визнавати русинську національність та надавати автономний статус Русиснькому краю згідно результатів референдуму 1991 року, то субєкти, які призводять до руйнування української диктатури, є для русинського народу союзниками.

У
Українець

Дурні мадьари нашто москальам дають гроші!

ДЩ
До Щирий 22:31

Думаю , що це аматор з явно вираженим шизофренічним уклином . Такого не проплачує ніхто або такий же п$их дасть на укр.пиво декілька гривень . Більше не відпрацьовує. Слаба база , неграмотність разюча , повторення одного й того самого , вже роки , не розуміння текстового подання інфи , запальність , нетерпеливість , потік ненормативної лексики ..... Коротше ..... третьосортний .

Р
РУСИН

Коби мені тоті бабки то дораз справлю субі анцуг з отливом а пак в Буковель !

З
Закарпатець

у свою най сунуть і собі путі монголи най будують

Н
Нещирий

22:31 явно за бабло вигороджує місцевих русинофріків. Але платити йому треба менше, бо все, на що вистачає його інтелекту - це верещати тут "провокааааатор! запереваааааал!" під кличками Щирий, Щирий2, баламут, баламут2, Тормоз, Грибівці, Мікула, Ветеренар.

Щ
Щирий

22.01 явно за бабло провокації гонить. Хтось його нормально проплачує. дійсний гондурас

Д2
До 21:29

Якщо РУСУНАМ виділять такі бабки - ДЗЕНЬКІТ ПОГАРІВ буде стояти такий, що аж на БОРЖАВУ буде чути !:-)

Д2
До 21:29

Твоя проблема в тому, що НЕ В ТВОЮ ГУЗИЦЮ НЕ ЗАСУНУТЬ!:-)

М
Мадяриско

Коляд коляд колядниця Уд правди нигда ми не скриться Бо знають всіх ош Мадяриско - Тупий руснака МЕНДЖУЛИСКО.

З
Закарпатець

найсі 50 млн засунуть у гузицю

Д2
До 20:44

ти не Мадяриско , а надДурнистко

ДН
До нижнього допису

Це зрозуміло . Укрії давати гроші не можна . Тут дві вбиральні за 9 млн грн . відреставрують .

Я
Я

Перекладач був НЕКОМПЕТЕНТНИМ киянином!!! Пан Szijjarto сказав: Угорщина дотягне АВТОМАГИСТРАЛЬ БУДАПЕШТ- КІЙЕВ М3/М31 до кордона УГОРЩИНИ та УКРАІНИ, а вже на терріторії ЗАКАРПАТТЯ ГОТОВІ ПРОДОВЖУВАТИ роботу з співпрацею украінськими фахівцями! ОДНЕ: кошти НЕ ДАДУТЬ В РУКИ місним ЧИНОВНИКАМ!!!

М
Мукачево

Лучше сами бы и сделали дороги нам, бо хватит только ямы залатать, Деньги имеют свойство испарения в нэньке.

ДЛ
до Лоці

Ти за своє життя ані форінта не заробив, що ти збираєшся комусь віддавати??

М
Мадяриско

Гузицю продам я словакам , мадярам , Китайцям , корейцям , монголо-татарам , Жидам і кацапам і лічно Xyйлу Очко я своє презентуву йому . Піндосам і чукчам я край свуй продам , Ліси , полонини - вшитко оддам , Лем нигда не дам я то всьо галичанам, Нарушу коварні я вшиткі їх плани !

H
Hun

Українські і Закарпатські -Нардепи Готові -Вкрасти ці 50-Мільйонів євро! Але Проблема буде в тому як їх будуть ділити Київ-і Наші Сильянини Дикарьі!!! Дороги Не Буде! Мадьяри краще роздайте свойим Мадьярам чим Цим конченим Дикарьям!

Л
Лоці

Я би українцям і Україні не дав би ані 1 форінт

М
Мадяриско

Україні така форма не підійде . Немає з чого вкрасти . А це у них в крові . Історично . Бідний п.Сіярто і так з ним і так .... Добре хоч зрозумів , що тільки хитрістю з ним . Дороги і інші проєкти , все-рівно, будуть .....там , де їм історично предписано !

Читайте також