Угорщина готова сприяти безвізовому режиму між Україною та ЄС

8
1

Як повідомив Надзвичайний і Повноважний посол Угорщини в Україні Міхаль Баєр, Угорщина повністю підтримує ідею безвізового режиму і перспективу членства України в Європейському Союзі.

За його словами вони не тільки підтримують безвізовий режим, але й підтримують європейську асоціацію, надання європейської перспективи, включаючи вступ України в Європейський Союз.

"Ми розуміємо, що це не завтра буде, але це однозначно політика...Угорщина завжди була одним із чемпіонів євроінтеграції України", - підкреслив Баєр.

Баєр запевнив, що Україна завжди може розраховувати "на повну допомогу Угорщини, в тому числі у візовій політиці".

Лише 2013 році дипломатичні представництва Угорщини в Україні видали близько 150 тисяч віз українцям та близько 40 тисяч електронних карток для перетину кордону мешканцями прикордонних районів, а це є достатнім показником про бажання співпраці.

Також, Посол Угорщини додав, що незабаром в Харкові буде відкритий Угорський візовий центр, а у планах також є відкриття угорських візових центрів в Одесі, Донецьку та Сімферополі.

Нагадаємо, Угорщина завжди була за територіальну цілісність України, а "Йоббік" знову почав вимагати автономії Закарпаття.

Коментарі

O
Oleg

в Симферополе??? Молодцы!!!

Читайте також