Угорщина із сарказмом відреагувала на заяву виключити її з Євросоюзу

7
28

Угорський міністр закордонних справ і торгівлі Петера Сійярто відреагував на заяви міністра закордонних справ Люксембургу Жана Ассельборна, які з'явилися у вівторок в німецькій газеті "Die Welt".

Нагадаємо, що Ассельборн закликав виключити Угорщину з ЄС, тому що на його думку це є "єдиним способом зберегти єдність ЄС". Так він відреагував на політику Угорщини щодо  мігрантів, і зазначив, що будь-які держави, яка "будує паркани проти біженців війни" повинні бути виключені з ЄС тимчасово або на постійній основі, якщо це необхідно.

Сійярто натомість відповів на ці заяви - що угорці вільні самі вирішувати з ким хочуть жити і з ким вони не хочуть жити.

Також угорський міністр сказав, у зв'язку з цим, що "у минулому Жан Ассельборн вже показав себе як інтелектуальний слабкий" політик. А, відповідно, тепер  "зверхній і розчарований" Ассельборн "надовго виключив себе з числа політиків, якиx сприймають всерйоз".

Ассельборн отримав також епітет "класичний нігіліст", який невпинно працює, "щоби зруйнувати безпеку і культуру Європи".

Петер Сійрято сказав, що протягом всієї своєї історії Угорщина завжди захищала Європу - як це робить і зараз. І тепер "Угорщина повинна взяти на себе тягар , створений на чужих помилках". А 2 жовтня 2016 року угорці таки будуть висловлювати свою думку з приводу нелегальної міграції та пакету квот Брюсселя.

"Ні брюссельський бюрократ, ні міністр закордонних справ Люксембургу - не може позбавити їх цього права", - додав угорський міністр.

Коментарі

Н
Няньови

Хамства немає, лише адекватна відповідь неадекватному єврочиновнику. Eljen Magyarorszag!

А
Абдулрахманови

То ти вирішуватимеш, на які цілі Угорщина витрачатиме свої законні гроші? У неї немає своїх проблем, лиш усяких неотесаних вуйків з закарпуття годувати, щоби мали на пальне для бензопил. Ліси свої повирубували, контрабандою замахали, і ще до чужої кишені свої пазурі тягнуть! Дивіться там, щоби не обрубали по самі парадички)

ДП
до Порохоботам 01:07 01:35 01:38

Ти десь побачив підтримку пороха, дауне? А де бути Закарпаттю, вирішить уся Україна, а не лем неосвічене бидло на кшталт тебе.

Н
Няньо

А де редакція увіділа туй сарказм?? Обичне хамство, а ще й міністр закордонних справ, перший дипломат країни. Мдааа...

А
Абдулрахман

До 01.07....З яких таких коштів Угорщина буде вас утримувати?ГЕй майднутий в Угорщині держбюджет на рік 70 міялрдів баксів у України 20 мілярдів баксів.....Якщо Україна якось з горем пополам утримує той і Угорщина якось теж буде утримувати...

П0
Порохоботам 01:07 01:35 01:38

А ну марш звідси смоктати америкоським шавкам. Строчить один і тот же троль-порохобот на користь цієї конченої влади, що привела Україну до розпаду. Закарпаття буде там, де йому буде ліпше, а не там де рішать обсикані майдауни.

Р
Руснакови

Не скигли вже, грошей москалі не дадуть, бо нема, але ти тримайся, усього доброго, здоров'я там)

ДЧ
до читача

А грошей ніхто не дасть: самі дерева рубали - самі й вирощуйте!

ДЧ
до читача

Він і не став. Його тимчасово окупували. До тих, хто хоче повернення закарпаття до складу угорщини: як кажуть у нас в Одесі, не дочекаєтеся! З яких таких коштів Угорщина буде вас утримувати? Їй своїх проблем мало? У вас контрабандистів більше, ніж людей! Половину лісів вирубали і скиглите до уряду (в Києві, не в Унґварі!), щоби дав гроші, бо затоплює!

ДЧ
до читача

Радійте, що прем'єром не Дюрчань, а отой популіст Орбан, бо члена зо два ви мали б мадярські соцвиплати. І фелюйте тихше, не лякайте фауну. Кому поза Україною ви нах... потрібні? Ледь не забув... Зброю і танки мадяри вашим голубим чоловічкам мають що, телепортувати через кордон під носом у європи? Eljen Magyarorszag! Magyar, Ukran - ket jo borat! Magyarorszag - magyarokke!

Р
Руснак

aw and order * * Булшых д..бу треба щи, як ты і ціла плеяда скакуну!Уткісьтеся взяли на нашу голову, шаріковы чортові!

Ч
читач

до law and order * * ага а крим не мав стати руським

LA
law and order * *

Для долбо...бів : Закарпаття ніколи не вернеться у склад Угорщини. Як би це хто не хотів...це неможливо...Стосовно позиції Угорщини - знову ж таки для долбо...бів : шановні, це все - політика, і хто як хоче, так і говорить ( але діє зовсім інакше ). На жаль, долб...обів - більшість...

Р
Руснак

Мілоше, лем до тых д..обу добав себе!

В
Василь

Молодці мадьяри! - відразу видно Імперську націю: Szijjarto просто і доступно послав охрiневших мудил вооон туди. Дуже просто і дуже доступно,хоч і на т.з.діпломатіческом язике)))

M
milosh

до 19:26 2-3 дол....ба під різними іменами не роблять погоду.

В
Вася

я перше сестричці про це і казав що мені всяде привижаеться Путін і всяде я бачу руку Кремля-вона дала мені заспокійливе.

Д1
Для 19:10

Вася, ти й є вася... Тобі привижаються маскало-боти? Читай, що думають і пишуть в коментах твої земляки-закарпатці,а не жий в паралельному світі,видуманому майдаунами....

В
Васильви

Ти дись всьотакі хаціпивисся за вайфай)))вичирні продцедури не пропусти)))

В
Вася

Перекличка маскало-ботів відбулася.

Х
ххх

Уже вроді і франція хоче іти гет із того союза,а мадяри дубрі роблять !

ДM
до milosh

А майдануті чиє бабло відробляють, розвалюючи власну країну?

О
Олег

До Мілош...Ну так не сумнівайся...майданути бабло вже відробили ....бабла більше нема

M
milosh

Нема сумнівів в тому шо цей сайт відробляє мадярське бабло.

ДМ
для МедіаКритик

"А до Закарпаття який це має стосунок?" Самий прямий. Укрі кирдик,дякуючи майдаунам. Закарпаття вернеся туди,де і було до 1945р.

Р
Руснак

До медіакритика. Бо между Закарпаттям і Мадярщинув малинька, тонинька линія, яка называться по вашому-кордон.

М
МедіаКритик

А до Закарпаття який це має стосунок?

С
Свуй

Пак добре чинять мадяри

Читайте також