Угорщина не може визначитись, кого послати на День Перемоги до Москви

9
10

Президент Угорщини Янош Адер отримав офіційне запрошення на заходи в Москві, що присвячені 70-річчю Перемоги. Натомість ще невідомо яким буде рішення офіційної Угорщини.

У понеділок, 30 березня, посол Угорщини в Російській Федерації Янош Балла повідомив, що поки що немає остаточного рішення, чи буде Янош Адер приймати участь в урочистих заходах.

"Поки ще тривають переговори, на якому рівні ми приймемо в них участь", - сказав посол.

Президент Франції Франсуа Олланд також поки що не дав остаточної відповіді з даного питання.

Від поїздки до Москви на парад 9 травня вже відмовилися президенти Грузії, Польщі, Литви, Латвії та Естонії. Президент США Барак Обама також не приїде в Росію - це рішення пов'язане з завантаженим графіком глави держави. Канцелярія британського прем'єра повідомила, що Девід Кемерон теж не поїде на урочистості до Москви.

Mukachevo.net

Коментарі

J
Jobbik

Novenberben rafagytok a hideg radiatorokra,decemberben gyujtjatok fel Kijevet,majusban szopjatok le a ruszkik faszat a moszkvai "paradon".:)

:
:)

Jovo majusban mind ott lesztek Moszkvaban.:)))))

ДВ
до Вера

Вера - да пошла ТЫ!

П
Про100

до вера А почему ты не говоришь ничего когда гитлер топтал твою землю и зжигал и расстреливал народ твой МОСКВА не послала тебя и твоих старших родных которые наверное помнят как это было а гнала агрессора в логово,что тогда надо было послать??? И другим умным коментаторам не переживайте про Россию она то будет жить а вот ВЫ Украина обречена и менi дуже шкода ош ВЫ такi слiпi!!!! Но нич час покаже!!!!Срана украина!!!!

Х
ххх

СЕГОДНЯ ПРОЕЗЖАЛ ВОЗЛЕ МУКАЧЕВПРИБОРА!!!МОЛОДЦЫ МУКАЧЕВЦЫ-НИКТО НЕ ЗАБЫТ!!!НИЧТО НЕ ЗАБЫТО!!!БРАВО!!!

Х
ххх

КАК СЕЙЧАС РОССИЯ БУДЕТ ПРАЗДНОВАТЬ 70-ЛЕТИЕ ПОБЕДЫ БЕЗ НЕЗВАННЫХ ГОСТЕЙ!!!МУКАЧЕВО НЕТ ДОЛЖНО НАМ ЭТОТ ВЕЛИКИЙ ПРАЗДНИК ВООЧИЮ ПОКАЗАТЬ!!!МЫ БУДЕМ ЖДАТЬ ДАЖЕ ПРЯМУЮ ТРАНСЛЯЦИЮ!!!

)
)

йобіків най отправлять

Н
Надежда

мадьяры воевали на стороне гитлера....нехуй им там делать..на ПАРАДЕ ПОБЕДЫ.

З
Закарпатец

Вера - 5 баллов

В
Вера

Досить буде просто послати Москву )

Читайте також