Угорщина оголосила про мобілізацію - вирішили задіяти понад 100 резервістів

6
4

Міністр оборони Угорщини Іштван Шімічко оголосив про часткову мобілізацію добровольців-резервістів збройних сил. Про це повідомляє урядовий сайт з посиланням на Міноборони Угорщини.

За повідомленням міністра, згідно річних планів мобілізації вже задіяно більш, ніж сто добровольців резервістів. Частина з них бере участь в навчаннях. До цього призвела масова міграція та неспокійна ситуація на кордонах.

У першу чергу планується задіяти тих військових, які знаходяться у казармах. Добровольців-резервістів окрім охорони кордонів можуть задіяти і для інших завдань.

Вчора прем'єр-міністр Віктор Орбан у інтерв'ю на Громадському радіо повідомив, що нині на південних кордонах Угорщини вже задіяно 600 солдатів, до них має приєднатися протягом дня ще 500, а також додатково 700 на вихідних. Кордони Угорщини охороняє також 200 поліцейських, яким на допомогу планується залучити ще 600 правоохоронців.

Mukachevo.net

Коментарі

R
Respect

від****біться вже від Угорщині,в себе наведіть порядок

ДМ
дід Михайло

Угорщина, як і будь-яка європейська країна, повина захистити свою державу, свій народ, від напливу емігрантів з помічю яких сионацисти сподіваються розвізати війну.///https://www.google.com.ua/search?q=antimatrix.org.+интервю+с+раввином+финкельштейном

O
oleg

а потом мадяров Закарпатских защищать

М
математик

звідки взялася цифра 100 тисяч?

Читайте також