Угорщина передала Нагірного закарпатським правоохоронцям (ОНОВЛЕНО)

13
9

Сьогодні, 22 квітня за колпотанням Закарпатської прокуратури Павла Нагірного було передано в порядку екстрадиції угорською стороною представникам правоохоронних органів України.

Передача відбулась на міжнародному пункті пропуску Тиса Державної прикордонної служби України. Як відомо, Павло Нагірний вчинив трагічне ДТП, в якому загинули 32-річна жінка та її дочка, а також були серйозно травмовані двоє дітей (ч.3 ст.286 КК України).

Нагірного було оголошено у міжнародний розшук та 6 квітня його затримали у столиці Угорщини  - місті Будапешті.

Наразі, його тримають під вартою, до того ж, до екстрадиції в Україну він, за рішенням суду, також в Будапешті перебував під наглядом правоохоронців.

Як повідомила речниця прокурора Закарпатської області Вікторія Попович, Павла Нагірного наразі тримають в Хустському слідчому ізоляторі,  де він перебуватиме під вартою до самого судового засідання по його справі.

Що ж до дати проведення засідання, то її має визначити суд, однак, відбудеться це вже найближчим часом. Справу Нагірного розглядатиме Хустський міжрайонний суд.

 

Коментарі

С
самооброна

обовязково будемо контролюваты бо ци паскуды в погонах уже сыльно дисталы

ИТ
иппен так

до Romari0 кить у тебе пяний підер на дорозі, у ДТП, задавить маму,няня, жінку, дитину, сестру або брата, то ти тоже скажеш: пусти скота, нехай вже інших в могилу достроково відправляє? А може такого, який, будучи пяним, втік з місця ДТП, в якому він двох людей вбив і двох малолітніх дітей до кінця життя покалічив, як загрозу для суспільства, треба на 20 років відправити за грати, щоб він свій вчинок усвідомив?

R
Romari0

сьогодні трошки падав дощ, а завтра, думаю буде сонце. Річка текла, вода збігала, а життя відібране нікому, ніхто вже не поверне... пустіть його, хай живе.

ИТ
иппен так

Про Петруню з Ледидою забули, як організаторів

ИТ
иппен так

Якщо вбивці Нагірному знову дадуть втекти, бо, на превеликий жаль вже немає Сашка Білого, треба буде найти йому заміну для того, шоб мусорам, прокурорам, суддям, "лікарям" із береґсазького коргаза - всій цій сволоті дати поповній так, щоб цієї лютої народної ненависті до них з боку простого люду ще і їх пра-, пра- правнуки боялися. Перед засіданням суду, завчасно приготовити автомобільні шини, коктейлі молотова, мусоров вигнати і для охорони поставити стрільців із самооборони. Всім негідникам сволотної феміди дати по повній: прорурору Кайло, бо відпустив Нагірного за гроші, судді Сачко, за те саме, дозволив Нагірному втекти за гроші, Мусора - негідники, вони теж свою долю в баксах отримали, Береґсазьські "дохтори", які знали, чому Нагірний у них знаходиться, але не повідомили, про той має наміри втекти. Всій цій банді кримінальної феміди "вліпити" принаймі від 3 до 5 років перебування за шведськими гардинами.

Т
Трубошат

Держіть го за лівоє яйцо щоб не втік))))

Н
Немеш

Кайло го з квітами встрічав

АД
а дохтору Береговських

тоже будут люструвати?Чи тепер признают го йопнутим ? Отпустят?

Е
екс-прикордонник

тепер,по логіці речей-слідство має дати відповідь-а як саме(і обовязково де) нагірний пересік держкордон України...

Читайте також