Угорщина посіла місце Росії у Раді з прав людини ООН

4
6

Хорватія та Угорщина отримали два місця в Раді з прав людини ООН від групи східноєвропейських держав.

Росію не переобрали до РПЛ ООН, інформують РІА Новости. 

"Росія, яка претендувала на місце в РПЛ від Східної Європи, отримала 112 голосів. В результаті два місця в Раді від групи східноєвропейських держав займуть Хорватія, яка отримала 114 голосів на підтримку, і Угорщина, за яку проголосували 144 держави", - йдеться в офіційному повідомленні. 

Голосування відбулось ще в п'ятницю, 28 жовтня, у Генеральній Асамблеї ООН.  

Читайте також: У Вишеградській четвірці висловили спільну позицію щодо російського "Північного потоку-2"

Коментарі

Р
Разом

Є певна закономірність в тому, що свідомі майдауни підтримують збоченців. Генетика у них гнила. Вони гавкають, а караван рухається...

4
444

майданутий даун польський

Д1
До 15:20

Ни хосен , а косен . Обись знав фосанутоє срусинятко , твою родіну лиш почали уганяти из нормальних миролюбивих спільнот . Так што швабру у руки , та мити палубу уд сажі на баржу "Адмірал Кузнєцов".

ДН
до нижньої марги

а тобі шо з того?який хосен?як бовись тупим майданутим лоуфосом,так ним ві лишивись ся)))

ДР
До Разом

Це означає тільки одне , Окупанта Криму , який почав війну із Україною , вигнали із дуже поважної світової фундації . Не така вже вона і всесильна кацапія-матушка . Уся російська дипломатія потерпіла грандіозне фіаско . Великому кораблю - велике плаваня без великої копоті "Адмірал Кузнєцов" .

Р
Разом

Це означатиме, що будуть, наскільки це можливо, відстоюватися права нормальних людей, а не гомосексуалістів та лесбіянок. Великому кораблю - велике плавання!

Читайте також