Угорщина посилює кордон із Закарпаттям за допомоги тепловізорів (ФОТО)

12
0

Оскільки Угорщина є повноправним членом Шенгенської зони, то повинна посилено захищати свої зовнішні кордони, аби гарантувати безпеку інших держав-членів. Відповідно на захист кордонів з боку України та Сербії виділяються значні кошти з боку ЄС, - повідмоляє сайт поліції Угорщини.

Відповідно на захист кордонів з боку України та Сербії виділяються значні кошти з боку ЄС, - повідмоляє сайт поліції Угорщини.

Нині на східних та південних кордонах збільшується кількість сучасних систем спостереження - стаціонарних тепловізіонних камер та мобільних підрозділів. На встановлення трьох стаціонарних тепловізорів та іншого обладнання виділено 352 млн. форинтів. Розміщуються вони, в тому числі, у районі прикордонного містечка Загонь (Журк та Еперешке).
 
На інших ділянках кордону контроль ведеться за допомогою мобільних систем, особливо у тих районах, де часто спостерігається проникнення на територію ЄС нелегальних мігрантів. Зокрема до кінця року на кордоні між Закарпаттям та угорської регіоном Саболч-Сатмар-Берег має з'явитися ще один автомобіль з тепловізором. Саме у цьому районі найчастіше фіксуються випадки сигаретної контрабанди.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також