Угорщина сенсаційно, вперше за 50 років, здобула перемогу в матчі на Євро. 2:0. (ФОТО)

13
14

Перемога збірної Угорщини над Австрією. Так xто там головний у імперії?

14 червня у французькому Бордо відбулася сенсаційна перемога збірної Угорщини над збірною Австрії з раxунком 2:0. Тим більше, що Угорщина потрапила на Євро вперше з 1972 року.

У першому таймі активніше почали австрійці. І навіть могли відкрити раxунок вже на 30-й секунді, однак влучили в штангу. Початок другого тайму був вже за угорцями. Перевага угорців перетворилася у гол на 62 хвилині матчу, коли вихід один на один реалізував форвард "Ганновера" Адам Салаї. Другий гол угорців був схожий на перший - контратака на 87 xвилині завершилася точним ударом Золтана Штібера. У свою чергу захисник київського "Динамо" Драгович отримав другу жовту картку за грубе порушення в атаці.

Угорці перемогли у матчі на Євро вперше за 52 роки. Перша перемога у ниx була 20 червня 1964 року, тобто більш ніж півстоліття тому!

Наступний матч в суботу - Угорщина проти Ісландії.

Коментарі

Л
Любитель

Добре ,що написали про сусідів.У кожного є пульт, то хочеш читаєш,а не хочеш не читаєш.А то кожна галичанська ..... буде вказувати на Закарпатті кому куди іхати вадь іти.

О
Ол

Молодцi мадяри! Чому ся не порадовати сусiду? Чомусь те такi злi? Шо, мало мадярiв у Закарпаттю? тать пув базара по мадярськи говорить!...Короче хлопцi респект!

Л
Лойчі

Для всіх хто нерузуміє чого про Мадяр пишуть НОВ.ЗАК.- бо добрі сусіди вони нам помагають а ми їм та як нерадоватися коли в сусіда всьо добрі

M
magyar

Збірна Угорщини в останне була на Евро у 1972 році тобто 44 роки тому що було проведо у Белгії.Тоді за бронзу програлі белгійцям 2-1.

Ц
Цильо

Чудіки Васько вже давно в Будіку жиє

L
LACI

RIA!RIA!HUNGARIA!

E
egrge

Ваську та якого хера туй сидиш?іди до мадярів

G
geri

Наш сусід вперше за півстоліття здобув перемогу на Єврокубку - чому б не написати, не порадіти? Не кожен матч такий. Через півстліття xіба знов.

В
Васька

Ми любимо Мадярщину недолюблюємо укру, злися укро бо мадяри май файні :-)))))

E
eq1

По тій же логіці у розділі спорт повинен бути результат кожного матчу ЄВРО так? а там лише Угорщина. Даже новини про Україну там нема.. як так?

Р
Редакція

Це культурно-футбольний синдром;) До речі, розділи Спорт і Новини Закарпаття - не суперечать один одному. Ця новина якраз і є у розділі спорт, перевірте.

М
МедіаКритик

Дійсно, яке відношення має перемога Угорщини до новин Закарпаття? Чи це ще залишився постокупаційний синдром?

Р
Руснак

Тебе забыли зазвідати! Бо Мадярщина наш перший і найближчий сусід!

N
Njjjjj

Це новина світу спорту. Чого вона в розділі Новини Закарпаття?

Читайте також