Угорщина в своєму стилі: Сійярто каже, що для миру в Україні, Росію треба допустити до Олімпіади-2024

6
12

Про це Сійярто заявив після зустрічі з віцепрезидентом Міжнародного олімпійського комітету Сер Міаном.

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто вважає, що, якщо допустити росіян до Олімпіади-2024, це могло б допомогти мирному вирішенню воєнних конфліктів, у тому числі війни в Україні.

«Повністю інклюзивна Олімпіада могла б стати великою допомогою у мирному вирішенні військових конфліктів, включаючи війну в Україні. Не кажучи вже про те, що від бойкоту Олімпіади програють спортсмени, які тренуються і наполегливо тренуються все своє життя і не мають нічого спільного з політичними рішеннями. Олімпіада має бути не про політику, а про спорт і спортсменів, Олімпіада має справжню миротворчу місію», - написав він у Facebook.

За його словами, свого часу понад 100 угорських спортсменів були позбавлені можливості змагатися через комуністичний бойкот Олімпіади 1984 року в Лос-Анджелесі. Багато з них так і не отримали можливості взяти участь в Олімпіаді.

«Ми, угорці, не тільки говоримо про миротворчу силу спорту, ми також щось робимо для цього, і в цьому дусі ми надали українській жіночій гандбольній команді можливість зіграти відбірковий матч чемпіонату світу в Угорщині, а білоруській футбольній команді - можливість зіграти відбірковий матч чемпіонату Європи в Угорщині»,- заявив міністр.

І додав, що Угорщина і надалі готово надавати майданчики для проведення спортивних заходів.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
но

на жаль Орбінко і питіко убрали варіант лизати талпу мацкальським терористам

A
Aruba

Respect for hungarians

К
Кокс

Мій стиль-смиканути телефон в санітара,під кликухою Лоор перевірити чи нема модераціі, шось дурне напі3дiти і звалити,!!!Я ж Батерфляй і в цьому вся моя суть

Л
Лоор

Модегацiя !))

Д
до18:23

1. Зміни нік на дядько 2. Ерить пічабо за перевал. 3. Самісь тварина, худобо.

Б
Бачі

Та й добре шо наші дорогі «брати» у НАТО- хто би сказав років 10 назад, що така гнила країна з нами межує. Своїми ідіотськими діями Угорщина лем шкодить своїй діаспорі і не буду я до угорців у Закарпатті нейтрально ставитися- вони є продовженням свого орбана- де там якісь публічні акції у тих берегсазаз? Нє? Аби Угорщина була розміром з рашу то ще невідомо як би себе поводила… жах- 21 століття, а люди тваринами ся і лишили

Н
Нд

Після того, як світило російської опозиції Навальний назвав Стрєлкова "узником совести", а Лукашенко люб'язно врятував Вагнер від політичної розправи в Росії, я б не здивувався, якби Сіярто запропонував вагнерівцям політичний притулок, перегнавши їх через Сербію до Ніредьгази, заодно Вучич підігнав би Орбану й місцевий філіал ПВК Вагнер із сербських четників. Лише членство в НАТО не дає розгорнутись цим миротворчим ініціативам.

КЛ
коцкаста лобда

А щи якого фоса би не удумав?! То вже шегньолови фрасоваті!

ЙЙ
Йолух Йарто

Кому иобана олімпіада а кому война

Й
ЙОУШКО

А УГОРЩИНУ ВИКИНУТИ!

H
Hhhh

Красава

*
*****

Сійярто може йти за російським кораблем...

Читайте також