Угорщина відкликає 5-х іноземних послів через звинувачення уряду Орбана у диктатурі

7
34

Міністерство закордонних справ відкликає послів Данії, Фінляндії, Ісландії, Норвегії та Швеції.

Про це у понеділок заявив міністр закордонних справ Петер Сійярто. За його словами йдеться про поширення "фальшивих новин міжнародним ліберальним мейнстрімом".

Сійярто зазначив, що його колеги висловили підтримку заяви генерального секретаря Ради Європи, який висловив занепокоєння щодо закону Угорщини, пов'язаного з коронавірусом.

Нагадаємо, що 30 березня 2020 року 137 голосами "за" і 58 "проти" парламент Угорщини ухвалив новий спеціальний закон для протидії епідемії коронавірусу в країні.

А головне: уряд Віктора Орбана отримав право керувати Угорщиною фактично одноосібно, без участі парламенту (Національної асамблеї Угорщини).

Брюссель гостро розкритикував Орбана за "авторитарний стиль правління" і за використання коронавірусу для отримання ще більшої влади в 10-мільйонній країні, яка є членом ЄС і НАТО. Деякі вважають, що в Угорщині постає «перша диктатура» в Євросоюзі.

Деякі з дипломатів виступили з окремими заявами, вважаючи, що угорський прагне до побудови диктатури та прагнення уряду Орбана до необмежених повноважень.

Сійярто зазначив, що угорці нація з 1000-річною історією та самі "можуть вирішити, що хочуть, а що ні". А міністрам закордонних справ п'яти країн порадив "краще займатися власними справами".

Коментарі

Ю
ю

у Мадярщині ко при владі є усі практично бендеровці, йой, патріоти свої країнию. І разниця лем у методах досягнення розквіту свої любимої матірки-України, йой, Мадярщини. Они за себе воювуть усяде, споминавуть усяде за Крим, йой, Берегвідийг і щи не єдну зимлю. У нас якийсь неборак повість, ош йому надоїло слухати чужу бисіду дома, всьо, нараз вой начинаться. Інетерсно, як ся майдаун і іже з ним збиткувуться з свої рідної мати? Бо матір і рідну країну не убиравуть, а психічно нормальні люди поважають як мінімум. Навірно тоже своїм матерям кажуть "шось ми не дала трьохемелетову хижу, чомусь ня олігархом не учинила, чогось ТАКОГО няня убрала, а не банкіра, який би ми гроші давав і содержав і на пінзії? Бо я не робив, не роблю і не буду робити нигда, но мені ушиткі довжні"

Д0
до 02.39

Но а яка доля у Мілошовича...За збитий МН 17 тоже буде така доля...

ДД
До дегів

Ко туй воняє шо у мадярів нема довгів ви шо дебіли? Та у них 150 ярдів внешніх довгів. Як і у всіх странах, маскалі нішо воняти туй про довги, главное не довги а результат кіко лишаеся у народа на кармані

ЗБ
закарпатський бик

Путин, Лукашенко, Милошович и Орбан - последняя защита от продажных пиндосов Европы и США! шароварщики и вышиванщики идить на ксуй!

ЗМ
Закарпатський мадяр

Новини в стилі "Мункач.нет". Не відкликали послів Мадярщини з названих країн, а викликали їх послів у Будапешті на бисіду! 'Відчуваєте різницю?! Іванку куда бись хотів вертати? Затягти у гуно як русські? Кой будеш мати державу і позицію хоча би таку ги Мадяри, тоуди можеш говорити. Айбо то на жаль майжек нигда не буде

Х
Ха

Бандеровці обосріться а Крим то тю тю

CA
cigany ali

palyo,ti sobi krim verni,donbass i lugansk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М
Міша

Слава Україні!

Г
Голесо

20:03...канечно може виришувти сама,но коли не буде на подсосi,у друих стран эс,тоiсть...Iталiя в эвропу скидуэ20мiльярд эвро,получаэ назад 12...через фонди ,дотацii...ташко при такому роскладi,недуже красно пiря поднимати...i воняти про Орбановськоэ економiчноэ чудо на *зеленому горошку*)))Globus...то Путька iм на кармашек кидаэ,та они харахорятся,виликi ззаду...Но украiни i до них далеко...тут мусай визнати,голопупi шараварники з странами де бiгають дикi антилопи i макаки...грустно но факт!

0
0001

До пальо. За 6 років, свої регіони не можете відвоювати у шахтарів ,бендерувці гувняні , а уже на мадярів хочете нападати . Доста пити ,беріться за розум бо кониць ваш буде приблизно як у 1945. Орбан всь робить правильно. Уважаю

ІП
Іван Пальо

Вернеме ми собі і Доброчин і Сольник, не буйся нє, а циганів 19:44 і 21:06 поженеме назад у монголію. Там вам місто, не серед люди, а серед чорножопих якісьте самі.

CA
cigany ali

Ivan palyo, ti nedorobleniy hukan.yigy do nas ,budemo chekati u zahoni.

А
Аватар

Аж интересно когда удалят

А
Аватар

О а тут модерации нет.а на аварии есть хорошо проплатил малую угробил а самого выписали и дома сидит.да и родителям заплатил.хотя не правильно это продать жизнь своего ребенка.

NR
N R G

якщо ти хочеш бути незалежним, насправді, то треба так і поводитись. угорщина справді немає боргів перед МВФ, підтримує стосунки, у тому числі і ділові з тими країнами з якими їй вигідно, і проводить самостійну політику. а це не всім до вподоби. от тому пишуть про диктатуру.

М
Майдаун

бандершня лепава тупа,ще єдного викидиша з трьома класами образованія укинула на мукачево.нет-се Іван Пальо.Воно пише,ош “підозріває...”.Малфо францювата,ти підозріваєш,а ми знаєме,ош ти болван,дегенерат,сокласник недоразвитого палубія! Ми вже привикли на ідіота “мирний атом”,“горопуцьких”,“троцкошу”,“юкалу”... Што вас гута бере лотрошу бандерувських,нияк не лишите нас і мадяру у спокої.Знаєте гниди,ош поляки вас за худобу мавуть,та сюда лізите! ОРБАН ТО ДЕРЖАВНИЙ МУЖ,МАДЯРЩИНА не ровня заперевальщині.МАДЯРЩИНА ЗА СЕБЕ І ЗА МАДЯР ГАРТАНКУ ВРАГАМ ПУРВЕ!

Z
Zoltan

PapaDoc + 1000

Б
Бачі

Фурт му лем Україна бола недобра, а типирь уже й Скандинави не добрі. Люди із-за Уралу нигда ся не порозумівуть із корінними європейцями. Мадярам як і руським (як і другим азіатам) - усе треба ярмо (усе хочуть мати хозяїна). А скандинавам треба "ВОЛЮ АБО СМЕРТЬ"!!! Они як українці - лем нас 400 року "старшие братья" перевоспитувуть.

В
Ванюшке

Ваша продвинута мисля для усіх нас дуже важна.

P
PapaDoc

Mukachevo.net знову у формі! Порівняйте оригінальний угорський текст з тим що на цьому сайті: Szijjarto ot orszag nagykovetet berendeli. MH/MTI https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20200511-szijjarto-ot-orszag-nagykovetet-berendeli Тобто МЗС Угорщини ВИКЛИКАЛО, а не ВІДКЛИКАЛО послів, тим паче, що відкликати чужих послів взагалі не може!

І
іван

ми, укрошумери, викопали черноє море, ми маємо своє государство вже з 1991-го року, ми всім пукажемо, як треба жити!

ІП
Іван Пальо

18:40 Дурню, ніхто в мадярію не рветься. Самі мадяри утікають. Родичі кажуть села пусті.

ІП
Іван Пальо

Орбан хоче і рибку з"їсти і на саночках покататись. Отримуєш європейські гроші - веди себе по=європейськи. Дороги, інвестиції, інфраструктура по всьо за гроші ЄС.

E
Ede

Dobrochyn bulo. Dorohochyn, pershyj raz chuju. Treba opredelytys!

М
Мукачево

Мадяри -едині у европі нікому недовжні, і недають собою командувати

7
7777

До нижнього дебіла, якого хрена великі укри їдуть до мадярів на роботу, сидіть за перевалом і скачте , майдануті, а то обсираете мадярів, а на границі повно свідомих в мадярщину прутсься

ІП
Іван Пальо

18:16 Не Дорогочин, а Доброчин. Солнок - Сольник, Мішкольц - Мишковець. Загонь теж слов"янізм підозрюю.

МА
мирному атомови

айно айно, такі всякі дурацькі питання типу підкарпатського басейну у минулому обернулися по суті новим тріанонським договором (бенешовськими декретами), малєнькой работой, 56 роком і загальним поставленням хортистів на місце. Много не бзди, бо за вами угроросами плаче Карелія чи Хантимансійський автономний округ. До речі, слов'янська назва Дебрецена - Дорогичин.

OC
Orban chmo

Орбан піdaras вонячий циганин! Най іде накуй!

МА
Мирний атом

Славна ненька з московії не може дипломатів відкликати , це нагадаю з країни з якою йде війна , в сторону угорщини ніхто навіть кашлянути не має права , відразу приймаються адекватні міри , питання підкарпатського басейну діло часу

CA
cigany ali

SLAVA VIKTORU RAZOM Z LUKASENKOM!!!!!!!!!!!!!!!! URA,URA,URA!!

І
Ім'я

Та охуїв вже зовсім той Орбан!

P
pfr

хзн фашисти чи не фашисти, але наших людей пропускають - з Австрії, Чехії, Словенії-Італії і т.д. Пропускають, хоч і штрафують просрочників. А друзі словаки-поляки позакривалися наглухо, Польша докус на границю армію вислала. Тому Чоп тепер став основним «хабом» для маршруточників.

Т
Тіто

Мадяри то фашісти нечитаві

Читайте також