Угорщина вважає запровадження воєнного стану в Україні "дуже поганою новиною" для Закарпаття

10
20

Міністр закордонних справ Петер Сійярто, виступаючи у Бонні, назвав "оголошення про воєнний стан у сусідній країні" дуже "поганою новиною". У той самий час він жодним словом не обмовився щодо прямої агресії з боку Росії.

Сійярто зазначив, що угорський уряд знаходиться в "на постійному зв'язку" з партією угорців України KMKSZ щодо останніх подій в Україні. А саме введення воєнного стану.

За його словами Угорщина зацікавлена у тому, щоб "у країнах, де живе багато угорців" переважав мир. І додав, що безпека 150 тисяч угорців в Україні є "надзвичайно важливою". Сійярто сподівається, що ситуація в Україні нормалізується вже найближчим часом.

Нагадаємо, що після Революції Гідності та cтрілянини у Мукачеві у 2015 році Угорщина планувала розташувати тимчасові табори для біженців з України поблизу своїх кордонів та приймати угорців із Закарпаття.

"Якщо угорці змушені будуть втікати - ми готові допомогти та прийняти кожного з них; такий план угорського уряду, який готовий до гіршого розвитку подій", - зазначив тоді глава Кабінету прем’єр-міністра Угорщини Янош Лазар.

Коментарі

Д0
до 08:47

Помилки в основному пунктуаційні і синтаксичні. Їх багато, тому раджу звернутись до спеціаліста, звісно, якщо Вас це цікавить. Є також помилки логічні, але це можна виправдати своєрідною стилістикою. Роз'яснення може затягнутись на години. Хочу звернути увагу більше на зміст Ваших повідомлень і повторити, що рівень інтелігенції в них суттєво не відрізняється від опонентів. "Это мне пока пытаются подтирать рабочие из Вашей страны" - яскраво ілюструє рівень інтелігентності. Ні в якому разі не хочу Вас образити, тим паче осоромити публічно. Інтелігентність не залежить від віку, статків і громадянства. Нажаль, таку рису доволі важко в собі виховувати і я щиро бажаю Вам успіхів. Якщо дозволите, всього одне побажання - міняйте ставлення до людей. Незалежно від расової і соціальної приналежностей. Результатом логічного обурення щодо сумнівів в Ваших фундаментальних цінностях може бути здивування, приємніше ніж враження про Албанію.

R
rf

Чому не йдете на лiнiю фронту ? Чому не берете зброю -стрiляти моцкаля ? Патрioти тупорилi ! Досить займатись цим патрioтизмом... нiчого не роблячи доброго для краiни ! Ви своiми гiмнами, вже, вигнали 10 млн працюючого населення, втратили 3 областi...що далi ? Ви в шаровврах пiсраних, тiльки , те i робите, що шукаете винних у своi x проблемах ... Ваша столиця лiтом без теплоi води... кого ви вишиванковi хочете вчити, як жити-ви туп@ жебрач !!! + 100000000000000000000

Д2
Для 28.11.2018 00:04

Албания довольно быстро поднимается на ноги, Вы бы удивились. Не живу там, но бывал там, и видел своими глазами. В отношении меня предубеждений никаких нет, но я вижу отношение к гражданам Вашей страны. Не хотел бы быть на их месте. Я не читаю новости только этого сайта. Этот- один из многих. Любая информация ценна. А, кстати, где Вы нашли какие-то ошибки? Буду благодарен, если обратите на них мое внимание.

ДП
Для ПТН-ПНХ

А разве каждый, кто поменял страну проживания, автоматически становится предателем? Своеобразная точка зрения. А насчет подтирания чего-то чем-то... Это мне пока пытаются подтирать рабочие из Вашей страны, работающие в моей фирме. Вот только специалистов хороших почти нет.

ДЛ
До любителiв чорнозему

Чому не йдете на лiнiю фронту ? Чому не берете зброю -стрiляти моцкаля ? Патрioти тупорилi ! Досить займатись цим патрioтизмом... нiчого не роблячи доброго для краiни ! Ви своiми гiмнами, вже, вигнали 10 млн працюючого населення, втратили 3 областi...що далi ? Ви в шаровврах пiсраних, тiльки , те i робите, що шукаете винних у своi x проблемах ... Ваша столиця лiтом без теплоi води... кого ви вишиванковi хочете вчити, як жити-ви туп@ жебрач !!!

П
продовження

Не погоджуюсь з позицією Українця, але Ваша аналогічно-негативного змісту: Сильна Україна потрібна в ЄС. Штучно створені проблеми не дають їй можливості дійти до такої кондиції. Відношення до українця за кордоном залежить виключно від самого українця, як і будь-якої людини. Мені шкода, що 20 років Вам приходиться миритися з упередженим ставленням. Я так розумію Ви працюєте в Албанії? Рівень ваших коментарів суттєво не відрізняється від тих, які ви критикуєте. Аналогічно вашому питанню - хто платить Вам? Етнічний українець, добре працевлаштований в Албанії (жартую, в якомусь регіоні Венгрії на рівні Албанії. Рівень чого саме Ви не уточнили), дивиться новини закарпатського порталу, малограмотно пише по-російськи, захищає інтереси Венгрії ... Нам нема чого соромитись. Соромно може бути тим, чиї дії направлені на деструктив. Не тільки ваші, але і підконтрольним (не виборцям) українським політикам.

ДТ
до ТТХ

Не буду звертати увагу на замах в інтелігенцію і кількість помилок в ваших коментарях. Підтримую попереднього коментатора - Венгрія не дає милостиню. Поняття милостиня має відмінне від дій Венгрії тлумачення. Звертайтесь до закарпатських венгрів, яких фінансує їх уряд. Щоб не втомлювати Вас пошуками - зверніться в Партію Угорців України. Так, є така партія і саме їм уряд угорщини виділяє кошти. До речі, голова партії Ласло Брензович є діючим депутатом ВРУ і входить до БПП, лідер якої ініціював введення воєнного стану. Правда Ласло не голосував ні "за" ані "проти". Напевно, Сіярто будучи "на постійному зв'язку" ще не визначився з позицією щодо 150 тисяч угорців (цікава цифра). Його влаштовує щоб "переважав мир", тобто воєнний стан в 10-ти регіонах. Продовжите їх ідеалізувати? Чи "вилізти з багна" ви мали на увазі сусідів? В такому випадку - ми не в змозі з нього вибратись з цілком очевидних причин.

П
ПТН-ПНХ

к ТТХ, "самому интеллигентному": так ты предатель со стажем??? и при этом из-за "забора" пытаешься давать наставления..... так вот коль свалил- сиди там "неплохо зарабатывай, подтирая задницы языком" и не давай свои никчемные советы, права у тебя уже нет на это.

ДC
Для cecslrf

Вы пишете "но недай бог шоб не було війни ". Из того вытекает, что Вы желаете войны? Вы хоть за собой материал читаете?

ДП
Для ПТН ПНХ

В отличие от Вас, я не жру, а ем, милостыню не прошу, поскольку неплохо зарабатываю. Правда, в Европе, а не на Украине, откуда уехал двадцать лет назад . Однако не перестаю следить за все этим цирком. Но я совершенно уверен, что пока есть комментаторы такого уровня, как Вы- Украина еще долго не выйдет даже на уровень Албании. А насчет "отслюнявливания за пособничество" - Вам не приходила в голову мысль, что свое мнение можно написать просто так, бесплатно? Или у Вас за каждый комментарий кто-то должен платить? Как интересно! А Вам платит кто?

C
cecslrf

y До ттх,читаю ті коментірі ,мені стидно люди добрі схаменітся поливати брудом Україну і людей шо ми тут живемо!Україна зарз в такій ситуації,ми ше серемо їй наголову .А мадяри підливають ,ше масла в вогонь які вони добрі ,нехай помагають своїм мадярам ,хто їм мішає ,но і Українців нехай не ображають .Як нас давлять ,Україна молода держава ,хоче бути самостійна ,не піддається провокації.як би нам єкономічно важко не було ,но недай бог шоб не було війни !

П
ПТН-ПНХ

к ТТХ, "самому интеллигентному", если бы ты и такие как ты, не клянчил и не жрал эту милостыню - то тебе её никто-бы и не давал. Руку ему подают... что-бы потихоньку взять тебя за горло и к ногтю.... хотя тебе за пособничество видимо "отслюнявили милостыню".

ДВ
Для всіх

Лиш коли насправді тяжко,познаєш иситну добра і зла.Мадяри,ви здуріли,танки сь те забули 56 року.

Г
ганна

а куди угорці будуть втікати .ім дома добре. а єропейські паспорти не помішають.

О
Олег

До Українця...Якщо Угорщина недокраїна бех економіки то ким є Україна?

Т
ТТХ

Смотрю на ряд очень "интеллигентных" комментариев и хотел бы задать всего один вопрос самым агрессивным: А вам не мешает принимать милостыню от Венгрии? Деньги, лекарства и т.д.? Если уж столько лет не можете вылезти сами из г...на сами. Вам подают руку, вы ее кусаете. Стыдитесь. А "Украинцу" посоветую только подумать, нужна ли Украина ЕС. И какое отношение к украинцам в Европе. Этим все сказано.

П
Петро

а Сиярто, на х.... сходить не пробовал???

NH
No hat

Ez az!

У
Українець

Мене взагалі дивує, навіщо ця угорщина потрібна Евросоюзу? Недокраїна без економіки....

V
Volodymyr

кому то взагалі цікаво

Читайте також