Угорщина за рік скупила найбільше українських солодощів. Лідер експорту — Roshen

30
10

За 2017 рік експорт українських кондитерських виробів найбільше зріс до Іспанії, Узбекистану та Угорщини.

Про це пише УНН із посиланням на прес-службу Ради з питань експорту продовольства. 

За словами президента асоціації “Укркондпром” Олександра Балдинюка, за останній рік найбільше зріс експорт кондитерських виробів з України до Іспанії, Узбекистану та Угорщини — понад 220%, Білорусі, США, ОАЕ та Іраку — близько 170%, Польщі, Болгарії та Естонії — близько 140%.

Серед лідерів експорту кондитерських виробів — компанія Roshen, яка експортувала 47,3 тис. тон продукції. Друге місце має компанія “Бісківіт-шоколад” — 11,6 тис. тон, а третє — “Монделіс Україна” — 10,8 тис. тон.

Однак, на думку експертів, найперспективнішими для України імпортерами кондитерки є Нігерія, Туркменістан та Філіппіни. 


Читайте також статистику, куди мігрують закордонні угорці

Коментарі

N
next

ungvar ce vkraina? 30.11.2017 20:01 DO next A В ПОРОШЕНОВСКИХ ЦУКЕРКАХ И ЧОКОЛАДКАХ НЕ НАПИСЕN СОСТАВ? НЕ НАПИСАНО ЧТО ЕСТЬ РАСТИТЕЛЬНЫЕ ЖИРЫ ? -----------------------' А что мешает проделать описанную мной процедуру и сравнить визуально соотношение фракций?

UC
ungvar ce vkraina?

DO next A В ПОРОШЕНОВСКИХ ЦУКЕРКАХ И ЧОКОЛАДКАХ НЕ НАПИСЕN СОСТАВ? НЕ НАПИСАНО ЧТО ЕСТЬ РАСТИТЕЛЬНЫЕ ЖИРЫ ?

Ц
цукерман

хосен нам з того, шо они всягде експортуються -доходи то уходять на Кіпр та Панаму.А беруть так інтенсивно не за вкус, а за ціну.В америці "шалена бжділка" продаєся за 1.99$ , ану найдіть за такі гроші туй

N
next

До нижнього 30.11.2017 08:59 Колесникову належить КОНТІ.мало учи матчасть троль. ----------------------------- Дружище, когда с высокого дерева падаешь да ещё вниз голоаой - не забывай про парашют!))))

N
next

Для тех кто неудачно упал с бронепоезда)) Возьмите шоколадку рошен, растопите ее в водяной бане (т.е. не на прямом огне, в посуде помещенной в кастрюлю-миску с кипящей водой) и наблюдайте за за двумя основными фракциями. Одна самая маленькая 10%% - какао масло. Ну а остальной "подарочек" - пальмовая хрень. Помацайте пальмовый остаток и попробуйте потом помыть пальчики. Сразу не получится!)) Теперь доходит откуда у людей онкология и прочие "прелести"? И это касается не только петиных сладостей! Так шо приятного вам аппетита!))

*
*****

До цімбора, котрий друг некста: читайте коментар- "такої ж цінової категорії"... Знаю я,які закордонні цукерки на смак і скільки вони коштують)

Ц
ЦІМБОР

ШО тьі несеш чоловіче ? Тьі хоть за границьов бов , шо такоє пишеш ? Європейська кондитерка май фіномна за рошенівську і українську . Там 200 годuв тьім традиціям. И рошен ся учить уд них . Нидавайся усміяти .

*
*****

"next" навряд чи може грамотно порівняти склад цукерок та інших кондитерських виробів Рошен з закордонними цукерками такої ж цінової категорії..Бо рошеновські цукерки точно на голову вище і по якості,і по смаковими характеристикам.

ДН
До нижнього

Колесникову належить КОНТІ.мало учи матчасть троль.

N
next

Столько пальмового масла, как в рошеновских конфетах-шоколадках хрен где найдешь!!! Ну, разве что в отраве компании АВК, которая принадлежит бывшему шепелявому водиле Ахметова Борьке Колесникову! Чем больше это говно будут вывозить из Украины, тем лучше!!!

Читайте також