Угорщина закликає ЄС "негайно" надати Україні безвізовий режим

8
12

Міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петер Сійярто закликав Євросоюз негайно надати Україні та Грузії безвізовий режим, оскільки вони виконали всі необхідні для цього умови.

«Україна повинна отримати безвізовий режим з ЄС негайно. І коли я кажу «негайно» – я саме це і маю на увазі! Я не маю на увазі в інституційному плані, а я маю на увазі те, що кажу – негайно", - таку заяву угорський урядовець зробив у середу в Празі, після засідання Вишеградської групи (V4) і міністрів закордонних справ Східного партнерства.

Натомість Петер Сійярто проти рішення Європейська комісія, яка планує першочергово надати турецьким громадянам безвізовий допуск до ЄС. На його думку, якщо Туреччина отримає безвізовий режим раніше України та Грузії - це поставить під загрозу довіру до ЄС.

Адже в той час як Грузія і Україна працюють протягом багатьох років, щоб відповідати вимогам для отримання безвізового режиму, Туреччині вирішили надати преференцію через угоду з Брюсселем щодо біженців, - вказав угорський міністр.

"Тільки ті країни, які відповідають всім вимогам, може отримати безвізовий доступ на територію Європейського Союзу, тому що безпека народів Європи, в тому числі угорського народу, не може бути предметом угоди", - підкреслив Петер Сійярто.

"Грузія і Україна виконали умови, і тому вони заслуговують на те, щоб їм було  надано безвізовий режим", - сказав й міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковскі на прес-конференції. Чеський міністр закордонних справ Любомир Заоралек також підтримує ці думки.

Mukachevo.net

Коментарі

К1
К 12.57

А откуда инфо, что "моя Раша"?? Каждый, кто пишет по-русски - из России? Нет, я очень далеко от вашего континента, но в любом случае Россия симпатичнее, чем сумасшедшая Украина.

Д1
до 14:09

Пані Тьотя . Ви своїми помилками ще більше шкодите Росії , ніж Толя . Вам не соромно...

ДТ
до Тьотя

Дебіли стояли на Майдані,в більшості своїй, за 200 грн в день. Просрали,внаслідок цього "стояння", власну країну. А тепер по новим тарифам на компослуги заплатять разів в сто більше. "Жиди по-новому".

4
44

тьотя за то што люди на майдані стояли ліпше бо мовчати

Т
Тьотя

Пан Толя шо ви пишете туфту ,чому би Венгри не піддержували Україну миж їхні сусіди раз ,по друге тут на Закарпатті багато Венгрів проживає ,не пишіть ірунду за безвізовий режим ілюди на майдані стояли .А всюди вплітаєте росію .

КI
к I am

як буде переклад "Україна повинна отримати безвізовий режим з ЄС негайно. І коли я кажу «негайно» – я саме це і маю на увазі!". Можливо хтось і хотів почути так, як він НЕ казав. Можемо далі скакати, маємо часу..

IA
I am

Pityunak: Сійярто казав і це:""Az EU-nak minel elobb, minel tobb pozitiv visszajelzest kellene adnia ezen keleti orszagok szamaraююю" 'Minel elobb' - це як раз означає 'негайно'

Д1
до 12:24

Твоя раша в полном дерьме . И даже маленькая , но европейская Венгрия , хочет с тобой дружить , но с условием наличия крепкого , сильного , независимого от раши , своего соседа Украины . Ведь жить от дурака чуть чуть подальше , поспокойнее будет .

ДТ
до толя

Руські анексіровали твій мозг. Видко шо тяжко тобі жиєся з пустов головов.

ДP
Для Pityu

Дай порадоваться убогоньким, они ведь за любую соломинку хватаются. Больше стимулов им не осталось.

Т
толя

Хороший друг Росія для Угорщини . Але цю дружбу ще більше укріпить безвізовий для України . Тому що 1956 рік для мадяр не забутній . І окупація КРИМУ і війна на сході продовження 1956 року .

P
Pityu

Переводили так, чтобы "наши" радовались. Оригинал: Szijjarto Peter emlekeztetett: a hat orszag kozul harom mar tarsulasi szerzodest irt ala az EU-val. "Mi ugy latjuk, hogy Ukrajna es Gruzia mar teljesitette azokat a kovetelmenyeket, amelyek a vizummentesseghez szuksegesek, ezert ennek a ket orszagnak meg kell adni a vizummentesseget. Barmifajta europai keslekedes vagy esetleg a vizummentesseg korabbi megadasa Torokorszagnak alapvetoen rombolna a keleti partnerseg hitelesseget" - velekedett a magyar kulugyminiszter.

Читайте також