Угорщина знову в епіцентрі скандалу: поліція як тваринам кидає їжею в біженців (ВІДЕО)

5
7

Угорщина знову опинилася у епіцентрі міжнародного скандалу. У мережі з’явилося відео, на якому видно, як угорська поліція у таборі для мігрантів біля кордону з Сербією кидає їжею в натовп біженців.

Австрійська жінка-волонтер, яка знімала відео, написала, що мігранти для угорських поліцейських є гіршими за тварин і закликала всі європейські держави відкрити свої кордони для потерпаючих від насилля і приниження біженців.

На відео видно як близько 150 чоловік, яких утримують в таборі Роске на кордоні, змушені битися за пакунки з бутербродами, які їм кидають угорські поліцаї у шоломах та захисних масках через загороду.

У світовій пресі вже назвали це відео актом антигуманним злочином, гіршим за американську тюрму Гуантанамо.

Нагадаємо, що днями в Угорщині вже вибухнув скандал - коли оператор націоналістичного каналу кпнула дитину-біженку і зробила підніжку біженцю з малюком на руках.

Також на цю неділю в Будапешті запланований мітинг-протест, аби присоромити прем'єр-міністра Віктора Орбана через розпалювання ненависті до мігрантів.

Мukachevo.net

 

Коментарі

Я
я

кидает и правильно делает. Они ведут себя как животные. Посмотрите что они после себя оставляют! Мысор грязь. Даже кто-то нагадил в автобусе, когда их везли в Австрию. Это разве люди?

Й
йоушко

НИХТО правду пише ,поводяться як звірі, тому и кидали бутерброди завернуті у кульки.Так що не пішіть тут всяку брехню!12

Л
ЛЩДЩ

нихто-ви РЕСПЕКТ!!!Европа типа не розумiе,шо муслiми при таких гуманних витiвках будуть владиками свiту...и то уже не за горами,бо Америка робить все для того,оби Европу задавити...до них далеко:поиздом не доiдеш,самольотом не долетиш и кораблем не допливеш...а украiнськi дебiли думають,ош Америкоси iм помагають на життя...то точно,шо та чорнота нас бiлих би унiчтожала не людськими способами при зворотнiв ситуацii...

ДЦ
До циганчука

Якщо тобі мадяри цигани тоді кто українці? Тупої стадо якої мож все поросказувати. Ай? Українці днем мечтали би так жити як мадяри чи словаки

Н
нихто

сих мусульманських уроду у мадярщину не запрошовав. кидь не любиться-пнх у саудовську арабию,катар бахрейн.Кидь би християни так рванули ид ним,не то же харч би давали-голови поодризали.Правильно Орбан робить-уроду вон,нахер одкудь прийшли.

Ц
Циганчук

Мадярота не європа. Мадяри самі як ті цигани, румуни будуть там де жопі тепліше. Мадярам європа кидає обгризки із стола, так і мадяри кидауть другим. Такшо нич дивного ниє.

У
укр

Європа дограється з своїм гуманізмом

Читайте також