Угорщина знову заблокувала виділення Україні 500 млн євро військової допомоги ЄС

18
3

Виділення восьмого траншу на суму 500 млн євро для України13 листопада обговорювали очільники МЗС країн Євросоюзу.

Угорщина знову заблокувала виділення восьмого траншу на суму 500 млн євро для України, повідомив європейський кореспондент Радіо Свобода Рікард Джозвяк.

У МЗС Угорщини заявили, що не отримали від України гарантій невключення угорських фірм до переліку міжнародних спонсорів війни.

"Угорський OTP Bank прибрали з чорного списку компаній, які продовжують працювати в Росії, але Будапешт хоче юридичних гарантій, що це рішення постійне", — розповів тоді журналіст.

Навесні 2023 року Нацагентство з питань запобігання корупції включило угорський OTP Bank до списку міжнародних спонсорів війни. 29 вересня НАЗК призупинило статус, а 2 жовтня виключило банк з переліку.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
но

люди унизу понтошно описали пособників терористів.

…..

Вітю Орбана і Петю Сіярто місті із Путіним у Гаагу отправити. Причом перших двох уже можна бо їх легше їмити за одно місце як бункерного Пі….са

ШІ
Шах і мат

А можливо прийшов час включити Вікторіона 1 і Петю Сі Яр То до списку терористів та міжнародних спонсорів війни? Може варто натякнути ЄС що в їх середовищі терористи? А то імпотентна Європа толерантно дивиться, як гопники і шантажисти гвалтують її принципи і цінності і в свій захист євробюрократи щось мямлять про можливий консенсус із угорським урядом. Хлопці вже увійшли у смак своїх витівок, відчувають що можуть все навіть вилізти на стіл в Брюсселі і накласти кучу…. і їм за це ні чого, ну взагалі НІЧОГО не буде…..імпотенти скажуть - відсутня процедура виключення, країни шантажистах ЄС, шантажист може лише сам прийняти рішення залишити нас в спокої і вийти з ЄС….ну да….вийдуть ….коли труп ЄС холодним стане…..

Читайте також