Угорська мальтійська служба передала Мукачівському шпиталю медикаментів на 1,7 млн форинтів (ФОТО)

6
4

Серед них крапельниці, голки, шприци, а також препарат "Краплі Береша" для реабілітації бійців АТО.

Організації-партнери "Угорської мальтійської служби допомоги" повідомили, що у Мукачеві діє військовий шпиталь, якому для ефективнішого лікування військовослужбовців було б важливо отримати допомогу. 

Керівництво госпіталю склало список вкрай необхідних речей, а "Угорська мальтійська служба допомоги" звернулась до підприємств, що її підтримують медичними засобами з проханням забезпечити їх всім необхідним для офомлення гуманітаного вантажу. 

Таким чином вдалося зібрати засоби: одноразові голки і шприци, штативи для крапильниць. За власні кошти служби закупили 500 спеціальних медичних простирадл. Цей вантаж, вартістю у 1.200.000 угорських форинтів був поповнений 500-ма штуками препарату "Краплі Береша". 

У гуманітарній акції взяла участь і "Берегівська районна мальтійська служба допомоги". 

Від імені шпиталю волонтерам подякував начальник Мукачівського військового шпиталю Ярема Бекер та екс-мер Мукачева Золтан Ленд'єл. 

Mukachevo.net

Коментарі

B
betonus

Голки, простирадла, штативи, шприци- це конешно потрібні матеріали, але не першої необхідності, напевно можна скласти цілий список лікарственних препаратів, таблеток, розчинів, в яких першочергово нуждається наш військовий шпиталь.

ПС
праваий сектор

А що там СБУшник Балог Іштван робить (фото №№5,6 справа за полковником у формі). він що тоже уже став "лицарем" мальтійського ордену????

1
123

А шо, мадяри ще до цих пір такі лайбики носять????

М
Мукачівець

А де коментарі про мадярів,шо які они погані люди І лізуть у наші Закарпатські діла. Тоті які пишуть про мадярів всякі гадості,ліпше подякуйте за то шо они думають,переживають і фінансірують (у різному форматі)Мукачево і цілоє Закарпаття! Най Бог їм дасть ЗДОРОВЯ!

Читайте також