Угорська поліція врятувала пса, якого налякали новорічні феєрверки (ФОТО, ВІДЕО)

7
5

1 січня під час патрулювання в області Боршод-Абауй-Земплен угорські поліцейські помітили як по швидкісній трасі блукає великий чорний пес.

Аби тварина не потрапила під автомобіль патрульні змайстрували з бинта імпровізований повідок і відвели собаку у безпечне місце. Згодом знайшлися і його господарі.

Виявилося, що собаку звуть Шойо і вона втекла зі свого дому злякавшись внаслідок новорічного феєрверку. Після такої новорічної пригоди Шойо був доставлений додому живий і без травм.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Б
Бунді

Інвалідам і іншим нужденним повинна допомагати держава.

Д
дідо

так, так. Мій Майдаун пісрався од бенгальського огня, а од фаєрверків як і од игли (тіпа вакціни) падать у оморок. а Ромаріко вообще здох. Треба беззвучні робити. Патрони придумали, то чом і се тоже не зробліть? От Путін за таких песиків переживає. Асобенно на днр і лнр. Дуже переживає.

Ш
Штефан

ВІзок інваліду то прекрасний вчинок. Але вопрос у другому - нашо так палити на празники тими феєрверками, чи нам пофіг що поруч тисячі тварин проживають поруч з нами, ????

Т
Троцкій

Угорці молодці, не то що наші свалявські поліцейські. Ті просто подарували візок дитині інваліду.

М
Молодці

Хвала креативним угорським поліцейським! Змайструвати з бинта імпровізований повідок і відвести собаку у безпечне місце далеко не кожен коп осилить, а в Україні й поготів. Судячи з фото Шойо теж не пекінес, чи хуахуа і прояв хоробрості та мужності тут не приховає вже ніхто. Так тримати!

Читайте також