Угорська поліція затримала два мікроавтобуса із Закарпаття повними контрабанди (ФОТО)

18
14

Національна податкова і митна адміністрація Угорщини (NAV) поблизу населеного пункту Тарпа виявили контрабандні сигарети "Джин Лінг" на загальну суму 24,5 млн форинтів.

Їх завезли закарпатські контрабандисти на двух мікроавтобусах, - повідомляє Szabolcs Online.

Правоохорнці виявили автомобілі, що були залишені без нагляду, вночі під час проведення спільної українськоугорської прикордонної перевірки так званого "зеленого кордону". Один з водіїв намагався втекти, але був затриманий.

У транспортних засобах було виявлено 60 тисяч пачок сигарет.

Мукачево.net

Коментарі

СП
Савєцкі Падла

наїдяться вони землиці донецької - всі ті прикордонники і митники. Виблядки їхні помруть від раку.

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

П
Прикордонник

Шо ви паритися,схема як працювала так і працює,жити по новому треба за гроші)))Вся прикордонна Смуга Берегівського району розписана по стовпчикам та прізвищам.В Курсі всі як СБУ так Мусора і прокуратура,кожен місяць заступнику командира погран отряда везуть кульки бабла)))І яркі представники теперішньоі влади це все кришують...

ДЖ
До Жені

А ти дорогенька спочатку подумай чому люди контрабанду возять (незалежно сигарети чи щось інше) - тому що сімї і дітей треба кормити, бо якщо самі за себе не подумають то наша держава за них точно не подумає ось і крутяться хто як може. То не тобі сидіти в кабінеті на Гагаріна та коменти дурні писати.

Д
Дааа

Йсе ся называть пудгон мадярськуй братві в погонах обы мож было дале робити роботу

В"
відповідаю "йоб..безпек..."

чуєш ти якого хрена ти дома сидиш і читаєш коменти... робота тя побила!!! Чого сам в АТО нейдеш!!! чи то твої сигарети неперевезли?!

0
007

І знову угорські прикордонники.А де наші???

П
Пограничник

Я проходив службу в прикордонних військах на Закарпатті, тоді вони були в складі КГБ. Я не знаю щоб з нами зробили за подібні зловживання. Який смолавий Шерегій в той час міг би кришувати всю "Зельонку" Виноградівщини, навіть якщо би Бушко й губернатором був. Тепер краще погранцам, ваш сайт після так званного пограбування показував той сказочний терем у Сторожниці, який прикордонник "заслужив" у короткий термін. Молодці народні месники, таких мало грабувати.

ВЗ
в захист митників

Якраз митники до цієї події ніякого відношення не мають. Прочитайте уважно статтю, де йде мова про "зелений кордон", тобто ділянку державного кордону поза пунктами пропуску, де охорону здійснюють виключно прикордонники. Не плутайте "зелений кордон" з "зеленим коридором".

К
коля

Всім дома сидіти - нєфіг гроші заробляти в мадярщині.На Ядзакі йдіть.

ЙБ
Йобаним безпекашам

Уже надоїло таке читати. Чи удостоїться вельмишановне КГБіське Закарпатське паньство опублікувати список працівників зміни як погранців так і митників, своїх орлов також, що для вас бабло на границі збирають,- які "оформляли" це авто й нічого не побачили. Не робіть з людей дурнів, не задирайте їх в такий час. Всі з того жиєте, але такими діями ви перші провокуєте людей в незвіру до державності. На передову на чолі з Гелетійом - якщо цей сайт не опублікує прізвища зміни. Чи може машина із сигаретами з Неба упала? Стражі хренові!

Ж
Женька

Нєфіг сіги за границю возити.Тут нехай працюють люди,ібо задовбали.А тим сам(сама) йди нафіг лічися,бо тя десь зопруть на границі і заплатиш штраф.Тоже мені,приватні підпрємці,блін.Дома сидіти,в АТО воювати а не сіги возити.

ДЖ
до женьки

Вам, шановний(або шановна), потрібно сходити до лікаря, якщо ви не бачите в цьому сприяння прикордонників. Хто на вашу думку більший злочинець, контрабандист, чи представник держави, який бере за пропуск контрабанди гроші, хоч до його прямих функціональних обов"язків, входить забезпечення недоторканості державного кордону?

Ж
Женька

Заколібали,чесно,ті заробітчани.Потім пограничників і ментів роблять винуватими,а самі ще в труси би собі ті сіги понапихали.Стид і позор.

Читайте також